HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Κεφάλαιο Φετίχ: Όταν η διέγερση ανεβαίνει επίπεδο

sexy

Τα φετίχ αντιμετωπίζονται συχνά ως ταμπού και δεν αφήνουν το άτομο να εκφραστεί όπως θέλει. Ακόμα και το να μιλήσει κάποιος στα κοντινά του άτομα για όλα εκείνα που τον ανάβουν μοιάζει δύσκολο. Παραμένουν όμως εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα προς συζήτηση. Πριν λοιπόν δούμε κάποια από τα πιο.. συνηθισμένα φετίχ, θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας το εξής:

Αρκετοί ψυχολόγοι επισημαίνουν ότι το να έχεις φετίχ γίνεται πρόβλημα όταν η σεξουαλική σου ευχαρίστηση δεν μπορεί να επιτευχθεί χωρίς τη συμμετοχή π.χ. του αντικειμένου στο οποίο έχεις προτίμηση. Όταν απλώς σε βοηθάει να απολαύσεις το σεξ ή σου αυξάνει την ηδονή, όλα είναι μια χαρά. 

Η διέγερση λοιπόν μπορεί να έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις..

Δέστε μου τα μάτια..

Το δέσιμο των ματιών αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά φετίχ τόσο για τους άντρες όσο και για τις γυναίκες. Είναι μοναδικό συναίσθημα ο ένας από τους 2 να μην έχει οπτική επαφή κατά την διάρκεια του σεξ. Αυτό που κάνει την αίσθηση αυτή μοναδική , είναι το γεγονός ότι απολαμβάνεις εις διπλούν την στιγμή, καθώς δεν ξέρεις ποια κίνηση θα ακολουθήσει. Και ναι, όσο δεν ξέρεις τι θα γίνει, η μόνη προσμονή είναι το τώρα. 

couple

Όλα τα ρούχα σου εκτός από τις .. μπότες (και ιδιαίτερα τις γόβες)

Ίσως το πιο κλασσικό φετίχ στους άντρες να είναι τα ψηλοτάκουνα παπούτσια. Οι περισσότεροι ερεθίζονται στην εικόνα της συντρόφους τους , κατά την οποία εκείνες δεν φοράνε τίποτα, παρα μόνο, τα ψηλά τους τακούνια. Και δεν μπορούμε να τους αδικήσουμε , καθώς το σώμα μας φαίνεται ακόμα πιο καλλίγραμμο όταν φοράμε τις γόβες μας, ή τις over the knee μπότες μας. 

Μήπως να μεταφερθούμε μπροστά από τον καθρέπτη;

Ένα άκρως σεξουαλικό φετίχ, είναι αυτό του καθρέπτη. Όχι, δεν μας ερεθίζει ο καθρέπτης, σαν καθρέπτης. Αυτό που φέρνει γυναίκες και άντρες στην μέγιστη διέγερση, είναι η εικόνα που βλέπουν , όταν η σεξουαλική επαφή γίνεται μπροστά από κάποιον καθρέπτη..

coupleΜίλα μου βρώμικα..

«Για να σου μίλησε έτσι, σίγουρα δε σε βλέπει σοβαρά»! έχουν πει όσοι μας έχουν ακούσει να τους εξομολογούμαστε κάποια επαφή με κυρίαρχο το dirty talking. Καταρχάς έτσι παίζεις με το μυαλό του άλλου. Ο εγκέφαλος φυσικά, είναι βασικό όργανο που συμμετέχει στη διέγερση και όταν αυτό το «παίξε με το μυαλό μου» πετυχαίνει, μπορεί να εκτοξεύσει διαθέσεις κι αισθήσεις. Για αυτό τον λόγο αποτελεί και ένα πολύ συνηθισμένο φετίχ.

Νεότερα Άρθρα

Σεξ το πρωί: Αυτά είναι τα οφέλη που σου χαρίζει

Her News b

Σεξ: Ποιος ο χρυσός αριθμός για τη διάρκεια, σύμφωνα με τις γυναίκες

Her News

Γιατί το «υπέροχο» σεξ με έναν νέο σύντροφο θα μπορούσε να είναι red flag; Οι ειδικοί απαντούν

HerNews ka