HerNews.gr
Ελλάδα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Καταδικάστηκε σε 5 χρόνια με τριετή αναστολή

Καταδικάστηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος για το revenge porn σε βάρος πρώην συντρόφου του. Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Θεσσαλονίκης καταδίκασε τον γνωστό παρουσιαστή για την πρώτη υπόθεση ανάρτησης ροζ βίντεο πρώην συντρόφου του, χωρίς τη συγκατάθεσή της ίδιας, σε 5 χρόνια με τριετή αναστολή. 

Όσον αφορά στους όρους της αναστολής, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα πρέπει κάθε μήνα να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του. 

Το δικαστήριο του επέβαλε επίσης απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και τον υποχρεώνει να παρακολουθείται από κοινωνικό λειτουργό. Όπως είπε ο συνήγορος του παρουσιαστή, Γιώργος Δακουράς, παρά την αντίθετη εισαγγελική πρόταση το δικαστήριο αποδέχτηκε τους ισχυρισμούς του πελάτη του, ότι οι επίμαχες αναρτήσεις που είχε κάνει σε ιστοσελίδες, δεν είχαν σκοπό να βλάψουν την παθούσα.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κρίθηκε ένοχος για παραβίαση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, κατ’ εξακολούθηση.

Παρά την πρόταση της εισαγγελέως της έδρας ότι η κατηγορία θα έπρεπε να αναβαθμιστεί σε κακούργημα και άρα να παραπεμφθεί σε ανώτερο Δικαστήριο, οι δικαστές αποφάσισαν ότι η πράξη τελέστηκε στην πλημμεληματική της μορφή, καθώς δέχτηκε ότι δεν στοιχειοθετήθηκε «σκοπός βλάβης»

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κατηγορείται για δύο ανάλογες περιπτώσεις ύστερα από καταγγελίες δυο πρώην συντρόφων του. 

Νεότερα Άρθρα

Καιρός: Πρωταπριλιά με πολύ υψηλές θερμοκρασίες & αυξημένες συγκεντρώσεις Σχαριανής σκόνης

HerNews ka

Καλύτερη η εικόνα από τις πυρκαγιές σε Κουβαρά, Κερατέα, Λουτράκι – Ενεργά μέτωπα στα Δερβενοχώρια

HerNews ka

Κιβωτός: Ανήλικες «δραπέτευσαν» από τη δομή της Χίου τον Απρίλιο του 2019

Her News b