HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Γιώργος Καράβας για Ραφαέλα Ψαρρού: “Είμαι ακόμη ερωτευμένος μαζί της, την ποθώ ως γυναίκα”

Ο Γιώργος Καράβας αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για όλα.

Το γνωστό μοντέλο- coach του GNTM βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ” The 2night show” για την επαγγελματική του ζωή, αλλά και την προσωπική του.

Γιώργος Καραβάς-hernews

Φυσικά, δε μπορούσε να μη μιλήσει για τον έρωτα της ζωής του, την Ραφαέλα Ψαρρού. Αρχικά, ο Γιώργος Καραβάς αναφέρθηκε στο ριάλιτι μόδας, τονίζοντας για τον φετινό κύκλο πως:

Είχα λίγο άγχος αλλά πήγε πολύ καλά. Είμαι άνθρωπος που περνά ωραία σε αυτό που κάνω αν δεν περάσω ωραία φαίνεται. Αν αυτό που συμμετέχω, είναι κάτι που μου αρέσει και με αφήνει να αναδείξω τον εαυτό μου, θα το κάνω στο 100%, αν είναι κάτι απλά και μόνο για να παραμείνω στην τηλεόραση δεν είναι αυτοσκοπός“.

O Γιώργος Καράβας και η προσωπική του ζωή

Όσον αφορά τη σχέση του με την εκλεκτή της καρδιάς του, Ραφαέλα, εκείνος είπε πως “η Ραφαέλα είναι ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος για μένα και θέλω να πιστεύω πως είμαι κι εγώ σημαντικός για εκείνη. Είναι ένα ελεύθερο πνεύμα, αν της μπει κάτι στο μυαλό το κάνει και σε αυτό έχουμε ταιριάξει από την πρώτη στιγμή. Περνάμε ωραία, γελάμε, αγαπιόμαστε, είμαι ακόμη ερωτευμένος μαζί της, την ποθώ ως γυναίκα. Περνάμε ωραία με τα παιδιά μας”.

Κλείνοντας, είπε ότι “θέλω όταν τα παιδιά μου ζητήσουν κάτι, να το δοκιμάσουν. Είμαι αυτής της φιλοσοφίας. Με βλέπουν στην τηλεόραση και μου κάνουν κριτική”.

Γιώργος Καραβάς-hernews

Νεότερα Άρθρα

Ελένη Πετρουλάκη: «Δεν έχω καμία σχέση με την ζυγαριά μου»

HerNews ka

Θεοχάρης Ιωαννίδης: «Έχω κάνει αρραβώνα στο παρελθόν και έχω παντρευτεί κιόλας»

Her News

Δανάη Μιχαλάκη: Ο πατέρας της αποκάλυψε on camera το φύλο του παιδιού που περιμένει

HerNews ka