HerNews.gr
Μόδα

Jean Παντελόνι & Γόβες: Πως θα πετύχεις το απόλυτο outfit

τζιν

Οι συνδυασμοί ρούχων με jean παντελόνι θέλουν προσπάθεια για να είναι μοναδικοί. Το jean παντελόνι είναι ένα  basic κομμάτι στη ντουλάπα της κάθε γυναίκας, και όμως μπορεί να σε κάνει να δείχνεις εντυπωσιακή. Ένα jean για παράδειγμα μπορεί να φορεθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και να δείχνει κάθε φορά ξεχωριστό. Το έχεις σκεφτεί με ψηλοτάκουνες γόβες; Αν όχι, ήρθε η ώρα να το τολμήσεις!

Σίγουρα έχεις ζηλέψει το πόσο ωραία φοράνε οι διάσημες fashion bloggers και influencers τα jean παντελόνια τους με ψηλά παπούτσια. Μπορεί να φοβάσαι να το τολμήσεις, διότι φαίνεται ένα δύσκολο πάντρεμα. Αυτό το λέμε επειδή μπορεί εύκολα αν δεν συνδυαστεί σωστά, να μην έχουμε ένα κομψό αποτέλεσμα. Με τα παρακάτω tips , θα αναβαθμίσεις το jean look σου, εύκολα και με έναν άκρως μοναδικό τρόπο, επιλέγοντας κάθε φορά και διαφορετικό είδος ψηλού παπουτσιόυ:

Jean & Μαύρες Γόβες

Ένας πολύ κλασσικός συνδυασμός , που δεν θα σου δημιουργήσει καμία αμφιβολία, είναι αυτός του jean με τις μαυρες ψηλοτάκουνες γόβες. Επέλεξε ένα σκούρο jean, και ένα ουδέτερο τοπ, όπως ένα λευκό πουκάμισο, ένα σκουρόχρωμο μάλλινο μπλουζάκι, ή ένα σατέν μακρυμάνικο τοπ σε nude αποχρώσεις. Έπειτα φόρεσε τις κλασσικές μαύρες γόβες σου. Έτσι θα έχεις το πιο chic και εύκολο outfit, για όλη την ημέρα. Μπορείς να δώσεις extra πινελιές, με διάφορα αξεσουάρ. Πρόσεξε όμως να είναι στις ίδιες χρωματικές παλέτες.

black

Jean & Χρωματιστές Γόβες

Μήπως έχεις ένα ζευγάρι γόβες με πολύ έντονο χρώμα, και ενώ τις ερωτεύτηκες όταν τις είδες, δεν ξέρεις πως να τις φορέσεις; Σου έχουμε την λύση. Μα φυσικά με ένα jean παντελόνι. Επέλεξε ένα ανοιχτόχρωμο jean , και ένα άσπρο t-shirt. Η απλότητα του jean και του t-shirt θα απογειωθούν με τις ιδιαίτερες χρωματιστές σου γόβες. Αν θέλεις να κάνεις μια πιο τολμηρή εμφάνιση, κάνε μια version του color blocking. Βάλε σαν βάση το jean σου, και έπειτα παίξε με τα χρώματα. Για παράδειγμα, αν οι γόβες σου είναι φούξια, επέλεξε ένα κόκκινο μπλουζάκι. Αν είναι κίτρινες, επέλεξε ένα πράσινο μπλουζάκι..

pink

Jean & Mules

Τα Mules αποτελούν την απόλυτη τάση τους τελευταίους μήνες. Πρόκειται για ένα παπούτσι με ιδιαίτερο κόψιμο, που στην αρχή αμφισβητήθηκε από τους 00s. Αποτελεί όμως ένα must κομμάτι για όλες τις γυναίκες, και εννοείται ότι μπορεί να συνδυαστεί ιδανικά με τα jeans σου. Επέλεξε ένα άκρως casual look, ένα π.χ σκισμένο jean και ένα t-shirt με στάμπα. Αν θέλεις να κάνεις το πιο cool 90s look, επέλεξε ένα total denim look με τα mules σου.

mules

Jean & Πέδιλα

Τα πέδιλα πλέον τα φοράμε χειμώνα – καλοκαίρι ( όσες αντέχουμε ) , και όλες έχουμε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα στην ντουλάπα μας. Πως όμως θα τα συνδυάσεις σωστά με το jean παντελόνι σου; Φυσικά, δημιουργώντας το πιο modern office look. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα σακάκι, που θα συνδυάσει τέλεια όλα τα στοιχεία μαζί. Προτείνουμε μαύρο ή ριγέ σακάκι. Ενώ για τις πιο τολμηρές, θα συνιστούσαμε ένα neon σακάκι, ειδικά τώρα που η άνοιξη είναι μια ανάσα μακριά..

πέδιλα

Δεν αγάπησες ποτέ τόσο το jean σου παντελόνι.. μέχρι που το είδες μαζί με τις αγαπημένες σου γόβες!

 

Νεότερα Άρθρα

Το leopard print επιστρέφει: Δείτε πώς να το φορέσετε το 2024

HerNews ka

Doja Cat: Θα εμφανιστεί στην παγκόσμια περιοδεία της Victoria’s Secret – Το εντυπωσιακό teaser

HerNews ka

Kylie Jenner: Κάνει βουτιά στη θάλασσα με εξώπλατο φόρεμα

HerNews ka