HerNews.gr
Fitness

Kangoo Jumps: Αυτή είναι η επανάσταση στην γυμναστική

kangoo

Τα Kangoo Jumps έγιναν μόδα στην Αμερική πριν κάποια χρόνια και σιγά σιγά κατέκτησαν και τον υπόλοιπο κόσμο, συμπεριλαμβανομένης και της χώρας μας. Αυτή η γυμναστική βασίζεται κυρίως σε αλματώδεις κινήσεις που παραπέμπουν στα καγκουρό, προσφέροντάς σου άσκηση μαζί με αμέτρητη διασκέδαση. Τρέξιμο ή συνδυασμός ασκήσεων, χορός, κάψιμο λίπους και μυϊκή τόνωση μαζί με διασκέδαση, όλα σε ένα!

Δεν είναι τυχαίο πως το καινούργιο, σχετικά, είδος γυμναστικής , Kangoo Jumps, έχει αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό, όλων των ηλικιών, ενώ όσες το δοκιμάζουν, εθίζονται και πεισμώνουν να γίνονται συνεχώς όλο και καλύτερες.

workout

Θα είναι σαν να χορεύεις..

Έχει έντονη την χορευτική δραστηριότητα αυτό το είδος γυμναστικής.Οι γρήγοροι ρυθμοί και η διασκεδαστική μουσική ανεβάζουν το mood καθώς σε αποφορτίζουν από το στρες και την κούραση της ημέρας. Τι κι αν καταβάλλεις ενέργεια, ο χορός αυτός υπόσχεται να στη δώσει πίσω μόλις τελειώσεις χαρίζοντας την αίσθηση ότι πετάς. Με άλλα λόγια γυμνάζει σώμα, νου (χορογραφία) και ψυχική ηρεμία.

Οι θερμίδες θα εξαφανίζονται ..

Εντάξει, θα κουραστείς λίγο τις πρώτες φορές. Αλλά το αποτέλεσμα; Θα είναι εκθαμβωτικό! Ετοιμάσου να στάξεις από ιδρώτα και να τα δώσεις όλα, καίγοντας αμέτρητες θερμίδες και χάνοντας σιγά σιγά τα κιλά που έχεις βάλει στόχο. Μάλιστα, μετά την προπόνηση η όρεξη μετριάζεται και η κατανάλωση junk food δε θα φαντάζει πλέον καθόλου δελεαστική επιλογή.

sweat

Θα περνάς τέλεια ..

Αποφεύγεις το γυμναστήριο και μετά από λίγο το αντιμετωπίζεις σαν αγγαρεία; Η αλήθεια είναι ότι το γυμναστήριο μπορεί να γίνει βαρετό. Τα Kangoo Jumps  θα σε κάνουν να χαμογελάς σε ολόκληρο το μάθημα και να απολαμβάνεις την αίσθηση ότι είσαι στον αέρα… Μάλιστα, η ομαδικότητα και το team bonding δε θα αργήσουν να αναπτυχθούν κι έτσι δε θα χάνεις κανένα session! Άρα; Και κιλά θα χάνεις, και χαρά θα κερδίζεις. Τι άλλο να ζητήσεις;

 

Νεότερα Άρθρα

Σοκολάτα: Γιατί πρέπει να τρώμε

Her News b

Zero Belly Diet: H ιδανική δίαιτα που μπορείς να ξεκινήσεις λίγο πριν το καλοκαίρι!

HerNewskl

Emily Ratajkowski: Έτσι θα αποκτήσεις σώμα σαν το δικό της

HerNews ka