HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μιχαήλ Βαρθακούρης: «Η μαμά Σοφία Αλιμπέρτη είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας»

Μιχαήλ Βαρθακούρης: «Η μαμά Σοφία Αλιμπέρτη είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας»

«Αν δείξεις στον κόσμο ποιος είσαι και τι πιστεύεις, δεν υπάρχει μετά κάτι να πει κάποιος κάτι για σένα. Είσαι εκεί, είσαι έξω, έχεις βγει. Η μαμά και ο μπαμπάς τις έχουν δει τις φωτογραφίες. Η μαμά ειδικά τις βλέπει όλες, σχεδόν την στιγμή που τις δημιουργώ, λίγο μετά… Ακούω την κριτική τους αν και τις περισσότερες φορές ακούω τον Νικόλα», είπε αρχικά ο Μιχαήλ Βαρθακούρης για τον αδερφό του και τους γονείς του.

 

Ο Μιχαήλ Βαρθακούρης έδωσε απαντήσεις και για την μητέρα του, Σοφία Αλιμπέρτη. Η οποία τα τελευταία χρόνια απέχει από την δημοσιότητα.

«Η μαμά είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, είναι μακριά και από την κάμερά μου. Είναι δίπλα μου απλά δεν βγάζουμε φωτογραφίες. Όταν ξεκίνησα να ασχολούμαι με την φωτογραφία λίγο πιο σοβαρά, ήταν ο πρώτος άνθρωπος που έκατσε να τον “βασανίσω” βγάζοντας τις πρώτες φωτογραφίες. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ στο να εξελιχθώ στη φωτογραφία», ανέφερε ο Μιχαήλ Βαρθακούρης.

Ο Μιχαήλ Βαρθακούρης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “The 2Night Show” 

Νεότερα Άρθρα

Γιώργος Καράβας: “Μπορεί να είναι και τρία τα νέα μέλη στην κριτική επιτροπή. Ποτέ δεν ξέρεις”

HerNewskl

Πρωταγωνιστές: «Μεγάλη Εβδομάδα στα μοναστήρια της Άνδρου και του Έβρου»

Her News

Σταμάτης Φασουλής: Η όμορφη κίνηση που έκανε για εκείνον ο Νίκος Κοκλώνης & η επιστροφή στο J2US

HerNews ka