HerNews.gr
Διασκέδαση

Ο Πάνος Κιάμος μας φτιάχνει τη διάθεση κάθε Παρασκευή & Σάββατο στο Posidonio Music Hall

Ο Πάνος Κιάμος μας φτιάχνει την διάθεση κάθε Παρασκευή & Σάββατο στο Posidonio Music Hall και είναι ο μόνος που θα σε κάνει να περάσεις πραγματικά καλά!

Το σχήμα που όλοι αγαπήσαμε επέστρεψε για αξέχαστες βραδιές στο Posidonio Music Hall! Κάθε Παρασκευή και Σάββατο η διασκέδαση χτυπάει κόκκινο στην παραλιακή.

Έχει έρθει ο καιρός που βγαίνουμε πάλι έξω και μπορούμε να απολαύσουμε τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες. Ο δίκος μας; Φυσικά και είναι ο Πάνος Κιάμος, όπως και ο δικός σας.

Η διασκέδαση και μουσική σημαίνει ένα πράγμα. Κιάμος και Posidonio Music Hall. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην παραλιακή. Με ένα σχήμα… φωτιά με φωτιά!

Το μακροβιότερο σχήμα της φετινής νυχτερινής Αθήνας είναι ξανά κοντά σας από την προηγούμενη εβδομάδα.

Ανταποδίδοντας την αγάπη και την προτίμηση, ο Πάνος Κιάμος & η καλλιτεχνική του παρέα του Posidonio, μετά από αρκετές παραστάσεις, επέστρεψαν και κάνουν θραύση με το μαγαζί να είναι πάντα sold out!

Κάθε Παρασκευή & Σάββατο ο Πάνος Κιάμος θα είναι εκεί για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων!

Σας περιμένει για να συνεχίσετε να ζείτε μοναδικές βραδιές γεμάτες διασκέδαση. Τηρώντας ασφαλώς τα μέτρα που έχει ορίσει η Πολιτεία για τον περιορισμό του κορονοϊό. 

Μην χάνεις δευτερόλεπτο, κάνε την κράτησή σου και ο Πάνος Κιάμος δεν θα σε αφήσει χωρίς να χορέψεις, διασκεδάσεις αλλά και να μελαγχολήσεις…

Μαζί του και οι εκλεκτοί:

Αναστάσιος Ράμμος που σε δυό μόνο μάτια χωράει μια θάλασσα. Έλενα Τσαγκρινού που βάζει φωτιά στην σκηνή και έρχεται με διάθεση… El Diablo. Στέφανος Πιτσίνιαγκας που θα κάνει την καρδιά μας να χτυπάει δυνατά τα τα τα…

Γιατί η «καρδιά» της διασκέδασης χτυπά στο «Posidonio»

Τηλέφωνα Κρατήσεων:

  • 210 8941033
  • 210 8941034
  • 210 8941035
  • 210 8941036

Νεότερα Άρθρα

Μπραντ Πιτ – Τζορτζ Κλούνεϊ: Αναζωπυρώνουν τη χημεία τους στην οθόνη στην επερχόμενη ταινία “Wolfs”

HerNews ka

Νίκος Κοκλώνης: Η δημοφιλής ατάκα του “ρεσιτάλ ερμηνείας” έγινε τραγούδι!

HerNews ka

Μαρίνα Σάττι: Σαρώνει στα παγκόσμια & ευρωπαϊκά charts με το “ZARI”

HerNews ka