HerNews.gr
Γνώμες

“OlinaΛΥΣΗous” – Episode 12: Ύμνος για τον έρωτα

“OlinaΛΥΣΗous”: Πες το και… λύθηκε!
Episode 12!
Κεφάλαιο: Ύμνος για τον έρωτα

Λίγο πριν τη γιορτή των ερωτευμένων έρχομαι με φόρα να απαντήσω σε όλα!

Καφεδίνο ανά χείρας , χαμόγελο και πάμε!

Έρωτας, πάθος, αγάπη, πόνος. Έντονα όλα και όμως συνδέονται. Και είναι και αυτή η μέρα που έρχεται και νιώθεις περίεργα.

Αν πονάς, θα περάσει. Όλα περνούν. Μη σκας. Ο έρωτας είναι σαν ένα λουλούδι με αγκάθια. Όσο γλυκός είναι στην αρχή άλλο τόσο σε πονάει στο τέλος. Και αυτό γιατί το τέλος είναι διαφορετικό για εσένα και διαφορετικό για εκείνον που πονάς. Για όλους υπάρχει ένα αγκάθι. Ακόμα και αν κλείσει η πληγή, έστω και επιφανειακά, το αγκάθι μένει πάντα μέσα σου. Μαθαίνεις να ζεις με αυτό. Πέφτεις, σηκώνεσαι και προχωράς. Και νικάς.

Αν είσαι ερωτευμένος, να το ζήσεις.

Να χαμογελάς, να κάνετε πράγματα μαζί, να εκφράζεις τα συναισθήματά σου. Να ζεις την κάθε μέρα γιατί κάθε λεπτό είναι ξεχωριστό. Μη θυμώνεις, μη μαλώνεις, μην αφήνεις την ένταση να μπαίνει ανάμεσά σας. Δεν κερδίζεις κάτι πίστεψέ με. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να χάσεις τον εαυτό σου αλλά και αυτόν που αγαπάς.

Αν πάλι δεν είσαι τίποτα από τα δύο και ψάχνεις να βρεις κάτι που θα σε μαγέψει, απλά κάνε υπομονή. Μη βάζεις τη ζωή σου σε αναμονή περιμένοντας κάτι να έρθει. Γιατί δεν ζεις το τώρα. Όλοι οι άνθρωποι σκέφτονται το αύριο προσπαθώντας να κάνουν ωραίο το σήμερα. Όταν όμως μηδενίζεις στην αρχή της ημέρας, θα καταφέρεις να κάνεις το σήμερα μοναδικό.

Πρώτα από όλα για σένα.

Γιατί το αξίζεις. Και να δεις που μετά θα το εκπέμπεις γιατί θα λάμπεις. Και αυτή τη λάμψη ψάχνει αυτό το τερατάκι με το βέλος. Το φως. Γι’ αυτό να μην αφήσεις ποτέ κανέναν να σε θαμπώσει. Όλοι έχουμε μια μαγική γωνιά μέσα μας γεμάτη χρυσόσκονη που μας κάνει να λάμπουμε. Αυτήν πρέπει να ανακαλύψεις και αυτήν πρέπει να βοηθήσεις να βγει προς τα έξω.

pink

Όλοι πονέσαμε, πονάμε και θα πονάμε.

Αλλά ο πόνος από έρωτα και πάθος θα είναι πάντα ο πιο γλυκός. Ξέρεις γιατί; Γιατί μέσα από μια τέτοια συναισθηματική φόρτιση ανακαλύπτεις και τον εαυτό σου. Τα όριά σου, τα θέλω σου, τα ναι και τα όχι σου. Και αν τώρα σου φαίνεται βουνό αυτό που σου γράφω να ξέρεις ότι θα περάσει. Στο υπόσχομαι. Όλα περνούν. Θα σου περάσει αλλά δεν θα ξεχάσεις.

Στο είπα και πριν…Απλά μαθαίνεις να ζεις με αυτό. Μαθαίνεις πως μέσα σε όλα αυτά που ένιωσες , που έπεσες αλλά το μαγικό ραβδί της αγάπης σε βοήθησε να ξανασταθείς στα πόδια σου, βρήκες τον εαυτό σου. Το μαγικό ραβδί της αγάπης δεν είναι ένα απλό ραβδί. Είναι το ραβδί της αγάπης για τον εαυτό σου. Θα δεις πως όταν θα είσαι καλά μέσα σου θα είσαι πιο όμορφος από ποτέ.

Το μισό καιρό πονάμε για το παρελθόν και το υπόλοιπο περιμένουμε κάτι να έρθει προσδοκώντας τη μαγεία του μέλλοντος. Ξέρετε όμως τι καταφέρνουμε; Να χάνουμε το παρόν. Να μη ζούμε.

Να αφήνουμε κενές τις σελίδες από το κεφάλαιο που διαβάζουμε στο αγαπημένο μας βιβλίο. Το δικό μας βιβλίο. Το βιβλίο της ζωής. Όχι.

Το olinaΛΥΣΗous είναι εδώ για να σου δώσει τη λύση και σε αυτό λοιπόν…

Μην ψάχνεις τον «Βαλεντίνο» σου. Ο «Βαλεντίνος» σου είσαι εσύ. Σήκω και πήγαινε να κάνεις το ωραιότερο δώρο στο «Βαλεντίνο» σου. Τον εαυτό σου. Βγες έξω να του χαρίσεις όμορφες στιγμές που θα δημιουργήσεις τώρα κιόλας! Το μόνο που θέλω από εσένα είναι να φορέσεις το μεγαλύτερο χαμόγελό σου και να απολαύσεις κάθε δευτερόλεπτο.

Είσαι πανέμορφος γιατί η ομορφιά κρύβεται μέσα σου. Μην την καταπιέζεις άλλο. Όταν το καταφέρεις αυτό θα το βλέπουν και οι άλλοι. Και εκείνη τη στιγμή θα νιώσεις και ένα τσίμπημα. Όχι από εμβόλιο! Από το γλυκό τερατάκι με το βέλος. Άχ έρωτα…!

Άλλωστε ο έρωτας δεν φεύγει ποτέ. Είναι πάντα παρών.

Cheers!

Και μην ξεχνάς. THINK PINK. Ροζ ή τίποτα. PINK WAY OR THE HIGH WAY.

Τι θέμα θα έχει το επόμενο επεισόδιο; Shhh… stay tuned! Γιατί.. “OlinaΛΥΣΗous”: Πες το και… λύθηκε!

Περιμένω να γίνουμε μια μεγάλη παρέα και να γεμίσει το inbox μου με τις ιδέες σου.

Σε φιλώ στη μούρη. OlinaΛΥΣΗous!

Oli

xxx

Contact @: 

Instagram@olgatsaousselou 

FacebookOlina Olga Tsaousselou 

Twitter@olgatsaousselou 

olinalicious.blogspot 

Νεότερα Άρθρα

Κάτι αρχίζει εδώ, κάτι τελειώνει εδώ

Her News

HisStories 10: “Κυριακή… Κάποιου Αυγούστου”

Her News b

Twitter & Tik-Tok: Η ψυχοθεραπεία πριν τον ύπνο

Her News b