HerNews.gr
Social News

Νίκος Μουρατίδης: Όλα όσα είπε για Μελίνα Μερκούρη, Ζωή Λάσκαρη, & Μαρινέλλα

Νίκος Μουρατίδης: Όλα όσα είπε για Ζωή Λάσκαρη, Μελίνα Μερκούρη & Μαρινέλλα

«Η Μέλινα Μερκούρη ήταν ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου. Με την Μέλινα Μερκούρη γνωριστήκαμε το 1976 όταν ήμουν σπουδαστής. Δεν συμφωνούσαμε τότε με το φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και κάναμε ένα αντι-φεστιβάλ. Είχα μια ιδέα να γίνει το αντι-φεστιβάλ με τον Μάνο Χατζιδάκι να παίζει πιάνο και την Μελίνα Μερκούρη να τραγουδάει.

Η Μελίνα Μερκούρη δέχτηκε αμέσως αλλά δεν μίλαγε με τον Μάνο Χατζιδάκι. Πήγα στο γραφείο του Μάνου Χατζιδάκι δέχθηκε αλλά μου είπε πως δεν μου μιλάει η Μελίνα Μερκούρη.

 

Πήγαμε μαζί με την Μελίνα Μερκούρη στο γραφείο του Μάνου Χατζιδάκι και έτσι μίλησαν γιατί όντως δεν μιλιόντουσαν.

Η Μελίνα Μερκούρη ήταν μοναδικό πλάσμα με πάρα πολλή πλάκα. Τρελαινόταν να μαθαίνει τα ερωτικά κουτσομπολιά των άλλων. Ποτέ δεν με έπαιρνε τηλέφωνο η ίδια η μόνη φορά που με πήρε είναι για να μάθει αν η Ντενίση είναι με τον Τρίτση», είπε αρχικά ο Νίκος Μουρατίδης.

Για τη Μαρινέλλα: «Η Μαρινέλλα ήταν η μεγάλη σταρ δεν ερχόταν ποτέ στην εταιρεία που δούλευα.

Όταν μου ζήτησαν να κάνουμε εξώφυλλο για τον δίσκο της τους έδωσα μια φωτογραφία της μαυρόασπρη με κλειστά τα μάτια, όλοι γέλασαν. Ήρθε ο παράγωγος της Μαρινέλλας και ζήτησε να δει τη φωτογραφία με τα κλειστά μάτια της άρεσε και ζήτησε να με δει».

Ο Νίκος Μουρατίδης στη συνέχεια αναφέρθηκε και για τη Ζωή Λάσκαρη: «Τέλη της δεκαετίας του ’70 μου έδιναν τα διπλάσια και τα τριπλάσια λεφτά οι εταιρείες  για να πάω. Όταν είχα φτιάξει όνομα στη δισκογραφία η Ζώη Λάσκαρη ζήτησε να με γνωρίσει για να της κάνω δημοσιές σχέσεις.

Όταν η Ζωή Λάσκαρη έκανε το “οι άντρες προτιμούν τις ξανθιές” την πήγα να κάνει μια φωτογράφιση και με 4 άντρες που τους έλεγαν να την χουφτώσουν. Έκανα δίσκο στη Ζώη Λάσκαρη με ασκήσεις για αεροβική και τον ονόμασα ”zoi-robics”».

Νεότερα Άρθρα

Καίτη Γαρμπή: Η ανάρτηση που παρερμηνεύτηκε και η ενόχληση της τραγουδίστριας

Her News

Britney Spears: Προσκαλεί την μητέρα της να πιεί καφέ μαζί της… η μήπως όχι;

HerNews ka

Στάθης Σχίζας: Τσακώθηκε σε νυχτερινό κέντρο με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – (ΒΙΝΤΕΟ)

HerNews ka