HerNews.gr
CELEBRITIES Τηλεοπτικά νέα

Sofía Vergara: Η μάχη της με τον καρκίνο και το ηχηρό μήνυμά της

Sofía Vergara-hernews

H Sofía Vergara πέρασε αρκετά δύσκολα λόγω του θέματος υγείας που είχε.

Η ίδια είχε έρθει αντιμέτωπη με τον καρκίνο στον θυρεοειδή  όταν είχε 28 ετών. Η ίδια θέλησε να μοιραστεί την εμπειρία της σχετικά με το όσα πέρασε. Ταυτόχρονα, θέλησε να μεταφέρει το δικό της μήνυμα μέσω των προσωπικών της λογαριασμών στα social media.  

Sofía Vergara-hernews

“Στα 28 η λέξη καρκίνος δεν ήταν κάτι που περίμενα να ακούσω. Ήταν απλά ένα τσεκ-απ ρουτίνας. Αλλά οι γιατροί βρήκαν έναν όγκο στον λαιμό μου και αυτή η λέξη έγινε μέρος της ιστορίας μου. Πέρασα αμέτρητες ώρες σε θεραπείες ακτινοβολίας και τελικά στο χειρουργείο. Σήμερα, αποκαλώ τον εαυτό μου επιζήσασα του καρκίνου”.
Sofía Vergara-hernews
Στη συνέχεια, η Sofía Vergara  μοιράστηκε μια φωτογραφία στο Instagram της, στην οποία δείχνει καθαρά τα σημάδια που έχει στο λαιμό της και θυμίζουν πεταλούδα. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε ότι “αυτή ήταν το πρώτο μάθημα υποκριτικής που έκανα μετά τη διάγνωση και τη θεραπεία. Και το να βλέπω το σημάδι στον λαιμό μου μού θυμίζει πόσο ευλογημένη ένιωθα εκείνη την ημέρα και κάθε μέρα από τότε”.
Κλείνοντας, δήλωσε πως αισθάνεται ευγνώμων για τη ζωή της και πως νιώθει έτοιμη να μοιραστεί με άλλους της ιστορία της. Επιπλέον, παρέπεμψε το κοινό της να επισκέπτεται τον γιατρό συχνά για να έχει έγκυρη διάγνωση. 

 

Νεότερα Άρθρα

Τζούλια Κόλλια: «Έδωσα το τεστ εγκυμοσύνης στον σκύλο μας και το πήγε στον σύζυγο μου»

Vip Group

Γιώργος Χειμωνέτος: «Χρωστάω πολλά στη Ρούλα, με ανέδειξε, ήταν φοβερό σχολείο»

Her News

Όλγα Κεφαλογιάννη για υπόθεση Γεωργούλη: «Απαράδεκτο ότι δόθηκαν τα στοιχεία της καταγγέλλουσας στη δημοσιότητα»

Her News b