HerNews.gr
DECORNEWS

Sage Green: Η ντελικάτη απόχρωση που θα αγαπήσεις

Μια δόση κομψότητας, ένας σκούρος τόνος, μια άποψη σπιτιού που αλλάζει εξ’ ολοκλήρου με το sage green χρώμα. Είναι εδώ, για το έτος 2022, φέρνει ιδές διακόσμησης αμέσως μόλις το σκεφτούμε για τον χώρο μας, ενώ τελικά, ναι!, διαμορφώνει εντελώς διαφορετικά το στυλ του σπιτιού μας.

Το sage green είναι το πράσινο του φασκόμηλου. Και μόνο από τον τίτλο μας φέρνει τόσο ηρεμία, όσο και κάτι το διαχρονικό. Δημιουργείς αναμνήσεις και σε χαλαρώνει όταν βρίσκεσαι σε χώρο που είναι βαμμένος σε αυτή την απόχρωση.

sage green

Σύμφωνα με τους deco experts, αυτό το σικάτο πράσινο (που στο μεταξύ έχει κατακτήσει και τον χώρο της μόδας), επιστρέφει φέτος δυναμικά στη διακόσμηση και συνδέεται με μια ανάγκη για «γείωση», έμφαση στο wellness και περισσότερη επαφή με τη φύση.

Οι ειδικοί της διακόσμησης προτείνουν διάφορους τρόπους να το εντάξετε στον χώρο σας -οι πιο ανέξοδοι από αυτούς είναι να προσθέσετε ένα βάζο, ένα μαξιλάρι στον καναπέ σε αυτή την απόχρωση και φυσικά, πολλά φυτά.

Ακόμη, ένας τοίχος στο σαλόνι, μια παπλωματοθήκη ή μια κομψή βελούδινη πολυθρόνα σε sage green θα δώσουν μια μοντέρνα και στιλάτη πινελιά στο σαλόνι ή στο υπνοδωμάτιό σας, ενώ ένα πόστερ με αυτά τα χρώματα μπορεί να φωτίσει την κουζίνα σας με τον πιο updated τρόπο.

sage green

Επιστροφή πίσω στις ρίζες μας, σημαίνει επιστροφή σε αποχρώσεις που μας φέρνουν στη φύση σαν πράγματι να βρισκόμασταν απευθείας εκεί. Το sage green, δηλαδή το πράσινο του φασκόμηλου μπορεί να πλαισιωθεί από κάδρα με line art ή με απεικονίσεις στοιχείων της φύσης. 

Επίσης ταιριάζει απόλυτα και με το pampas grass!

sage green

Νεότερα Άρθρα

Φτιάξε εύκολα το δικό σου απωθητικό spray κουνουπιών

Her News

Μπορούμε τελικά να πλύνουμε το μαξιλάρι μας στο πλυντήριο ρούχων;

HerNews ka

8 συμβουλές διακόσμησης για να έχεις καλύτερη διάθεση στο σπίτι

Her News