HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κάτια Ταραμπάνκο- Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις και η δυσαρέσκεια της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου

Κάτια Ταραμπάνκο-hernews

H Kάτια Ταραμπάνκο φαίνεται πως θα είναι για ακόμη μια χρόνια η πρωταγωνίστρια του Survivor.

Η ίδια είχε αποχωρήσει οικειοθελώς από τον περσινό κύκλο λόγω ενός θέματος υγείας που είχε και δεν την άφηνε να αγωνιστεί. 

Το Σάββατο 12/2 περίμενε μια μεγάλη έκπληξη την ομάδα των “Διασήμων” του ριάλιτι επιβίωσης. Πιο συγκεκριμένα η Κάτια Ταραμπάνκο εμφανίστηκε στην παραλία τους στον Άγιο Δομίνικο μέσα σε ένα σκάφος. Εκείνοι έμειναν έκπληκτοι και άρχισαν να χαμογελούν. 

Κάτια Ταραμπάνκο-hernews

Η Κάτια Ταραμπάνκο και οι πρώτες δηλώσεις της στο Survivor

H ίδια δήλωσε μετά από λίγα λεπτά χαρακτηριστικά πως:

“”Ένα “Survivor“, εδώ γίνεται; Γύρισα, γνώριμα τα μέρη περίεργα τα συναισθήματα. Μου έλειψε ήταν ένας κύκλος που δεν έκλεισε χαίρομαι που είμαι πάλι πίσω. Είχε ανοίξει ένας κύκλος πέρυσι που κράτησε μόνο τρεις εβδομάδες λόγο υγείας με έστειλαν ουσιαστικά πακετάκι σπίτι μου. Φέτος θέλω παρά πολύ να κλείσει αυτός ο κύκλος έχω βάλει στόχο να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ. Είμαι περιφανή που ξαναγυρνάω στην κόκκινη ομάδα. Η φετινή μου ομάδα μου φαίνεται παρά πολύ χαρούμενη χαμογελαστή κάτι που μου κάνει εντύπωση. Αυτό που μου είχε μείνει από την προηγούμενη ομάδα μου… άσχημη ψυχολογία πείνα πολλές ήττες, χάναμε κιλά από μέρα σε μέρα”.

Ωστόσο, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου δε φάνηκε να χάρηκε τόσο πολύ με την άφιξη της Kάτια Ταραμπάνκο και για αυτόν τον λόγο και είπε:

“Σήμερα ήρθε νέα παίκτρια θα ήθελα πολύ να χαρώ, αλλά δεν μπορώ να χαρώ παραπάνω. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση που δεν μπήκε ένας άντρας αφού έχουμε μόνο δυο άντρες”.

 

Νεότερα Άρθρα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ετοιμάζεται για το «Κάτι Ξαναψήνεται»

Her News

Δήμος Αναστασιάδης: «Το σεξ είναι υπερεκτιμημένο, δεν παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο σε μία σχέση ζωής»

HerNews ka

Μαρία Μπεκατώρου: Ποιο είναι το τηλεοπτικό της μέλλον;

Her News b