HerNews.gr
Social News

Βασίλης Μπισμπίκης: “Ξεφτύλιζα τους γονείς μου όπου και αν πήγαιναν”

Βασίλης Μπισμπίκης-hernews

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μίλησε για πτυχές της ζωής του, τις οποίες μέχρι τώρα δε γνωρίζαμε.

Ο ηθοποιός έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό “Down Town” και αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια. Επίσης, ο Βασίλης Μπισμπίκης αποκάλυψε τις αιτίες που παράτησε τότε το σχολείο του.

Βασίλης Μπισμπίκης-hernews

Aρχικά, θέλησε να τονίσει πως “με σταμάτησαν και το σταμάτησα. Δεν το πήγαινα το σχολείο. Με έδιωξαν από σχολεία και του Λουτρακίου και της Κορίνθου, δεν είχε άλλα να πάω. Δεν γούσταρα, δεν μου άρεσε. Δεν μπορούσαν να κάνουν αλλιώς και οι γονείς μου, τους ξεφτίλιζα όπου πήγαινα, είχαν απηυδύσει οι άνθρωποι. Έκανα καταλήψεις, έπαιζα ξύλο, έβριζα τους καθηγητές.”

Ο Βασίλης Μπισμπίκης και οι αντιδράσεις του

Όσον αφορά τις αντιδράσεις που είχε σε αυτήν την ηλικία και τη συμπεριφορά του, εκείνος εξομολογήθηκε πως:

”Ήμουν πάντα ένας τύπος που δεν διάβαζε για το σχολείο, αλλά διάβαζα πολλά εξωσχολικά βιβλία. Από τα 15 μου ταυτίστηκα με την αναρχία. Αυτή ήταν η αντίδρασή μου, αυτό άρχισα να ψάχνω. Οι περισσότεροι από τους συγγραφείς που διάβαζα έλεγαν ότι το σχολείο με κάποιον τρόπο κατευθύνει τη σκέψη σου, σου βάζει καλούπια. Οπότε πήρα αυτό και το έκανα παντιέρα μου. Έλεγα ότι θα γυρίσω τον κόσμο θα κάνω ταξίδια, θα γνωρίσω πολιτισμούς. Το έκανα! Από μικρός γύρισα όλη την Ευρώπη. Ήμουν ανοιχτόμυαλος, γνώριζα κόσμο από παντού. Ψαχνόμουν περισσότερο υπαρξιακά παρά με τη συμβατική παιδεία.”

Βασίλης Μπισμπίκης-hernews

 

 

Νεότερα Άρθρα

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ιστορική και sold out περιοδεία στις ΗΠΑ & τον Καναδά

HerNews ka

3 Instagrammers σου λένε για την top φωτογραφία

Her News

Δανάη Παππά: “Θέλω να νιώθω καλά με μένα και να μου κάνει το τζιν. Αν μου κάνει το τζιν είμαι μια χαρά”

HerNewskl