HerNews.gr
Μόδα

Εσώρουχα: 4 εναλλακτικές επιλογές για την ημέρα των ερωτευμένων

lingerie

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πάντα θα ψάχνουμε λόγο να αναθερμάνουμε λίγο την σχέση μας με τον σύντροφό μας. Όσο εναλλακτικές και αν είμαστε, όσο και αν σνομπάρουμε την εμπορική αυτή γιορτή, φέτος μπορούμε να μείνουμε σπίτι και καλό είναι να την γιορτάσουμε και να την τιμήσουμε όπως της αξίζει. 

Αν δεν είσαι η απόλυτη φαν των κόκκινων εσωρούχων, αυτές είναι οι εναλλακτικές σου λύσεις:

Το κλασσικό μαύρο

Μπορεί τα κόκκινα εσώρουχα να είναι ο βασιλιάς του Αγίου Βαλεντίνου, τα μαύρα όμως είναι ο βασιλιάς όλων των εποχών. Το μαύρο ταιριάζει σε όλες, προσδίδει μυστήριο και το λατρεύουν όλοι οι άνδρες, χωρίς εξαίρεση. Δεν έχει σημασία το είδος του εσωρούχου, αν είναι μαύρο, τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά.Άλλωστε, γιατί το γνωστό τραγούδι λέει “τα πρόστυχα, τα μαύρα τα εσώρουχά σου” ;

black

Το τολμηρό animal print

Το animal print θα είναι πάντα η πιο αγαπημένη σκέψη των ανδρών και η πιο τολμηρή των γυναικών. Μπορεί κανείς να το αρνηθεί; Αν θες να το φορέσεις, η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου ενδείκνυται απόλυτα.Έτσι και αλλιώς το animal print είναι από μόνο του sexy, σε ό,τι στυλ ρούχου και αν το φορέσεις..Πόσο μάλλον σε εσώρουχα.

animalprint

Το αθώο λευκό 

Μπορεί το μυαλό μας να μη το χωράει, αλλά οι άνδρες στη θέα των λευκών εσωρούχων παραλύουν. Ίσως να φταίει η αγνότητα που προσδίδουν. Ίσως να ευθύνεται πως είναι extra chic. Βρίσκονται πάντως πολύ ψηλά στην λίστα των προτιμήσεων των ανδρών.Πραγματικά, αν τ σκεφτούμε καλά, τα λευκά δαντελωτά εσώρουχα, μπορούν να δώσουν ένα άκρως αισθησιακό look.

white

To “χωρίς”

Αν πρόκειται να περάσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο σπίτι με τον σύντροφό σου τότε ίσως η καλύτερη λύση είναι να μην φορέσεις καν εσώρουχα. Αν λοιπόν δεν θέλεις να τιμήσεις το κόκκινο, και αν θες μια extra sexy επιλογή, φόρεσε ένα ωραίο μακρύ μπλουζάκι, ένα αεράτο κοντό φορεματάκι, ένα baby doll, ή ένα πουκάμισο του αγοριού σου. 

nude

Ό,τι και αν διαλέξεις, φρόντισε να περάσεις με τον καλύτερο τρόπο την ημέρα των ερωτευμένων.

 

 

Νεότερα Άρθρα

Κιμονό: Πρωταγωνιστεί στη μόδα αυτό το καλοκαίρι

Her News

Δανάη Μπάρκα: Ποιο είναι το μαγιό που κολακεύει τις γυναίκες με καμπύλες;

HerNewskl

Soft Girl: H νέα τάση που έχει ως έμπνευση τις κούκλες Bratz

HerNewskl