HerNews.gr
Σχέσεις

Όλοι οι λόγοι που δεν πρέπει να στείλεις σήμερα μήνυμα στον πρώην σου

text

Πέρασες μήνες ή και χρόνια από τη ζωή σου μαζί του, και τώρα που δεν είναι δίπλα σου, σου λείπει και σκέφτεσαι να του στείλεις ξανά μήνυμα;

Είναι φυσικό, αλλά είναι επίσης ίσως η χειρότερη ιδέα που είχατε ποτέ. Μην το σκέφτεσαι και μην το κάνεις! Άσε το τηλέφωνό σου κάτω, μην στείλεις,και διάβασε τα παρακάτω..

Μείνε μακριά από τα ερεθίσματα νοσταλγίας..

Κοιτάξτε, όλοι έχουμε βρεθεί σε αυτή την θέση. Λίγο να ακούσεις στο ράδιο τυχαία ένα τραγούδι που σου είχε αφιερώσει. Λίγο να περάσεις από το μαγαζί που πηγαίνατε να φάτε.. θα τον θυμηθείς. Το μόνο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να αφαιρέσετε τυχόν εμφανή ερεθίσματα της νοσταλγίας σας και να αποσπάσετε την προσοχή σας με άλλα πράγματα . Μπορείτε να διαβάσετε ένα βιβλίο, να πάτε για ψώνια, να παρακολουθήσετε ένα μάθημα Pilates. Κάντε κυριολεκτικά οτιδήποτε σας εμποδίζει να περπατήσετε σε αυτή την λωρίδα .. “μνήμης”.

sad

Είναι θέμα ψυχολογίας..

Σκέψου αρχικά τα εξής: Ήταν ο πρώην σου ο πιο ωραίος άντρας που έχεις βγει ποτέ; Όχι. Ήταν ο πιο όμορφος; Όχι. Ήταν το καλύτερο σεξ που είχατε κάνει ποτέ; Ούτε καν! Και όμως, για κάποιο λόγο, είναι ο τύπος στον οποίο επιστρέφετε συνέχεια. Ο μόνος λόγος που σε κρατάει είναι ότι ξέρει πώς να σε παίξει για να συνεχίσεις να επιστρέφεις για περισσότερα. Να θυμάστε ότι είναι ψυχολογικό το θέμα. Ο  μόνος λόγος που θέλετε να του στείλετε μήνυμα είναι ότι ο εγκέφαλός σας, σας ξεγελάει και πιστεύετε ότι σας λείπει.

Αφού χωρίσατε..

Χωρίσατε για κάποιο λόγο, και αν το ξεκίνησε αυτός, πιθανότατα θα μείνατε με μια πολύ κακοποιημένη και ραγισμένη καρδιά. Γιατί θα ήθελες να μιλήσεις με κάποιον που σε πέταξε έτσι ; Αν ήσουν εσύ που το τερμάτισες, πρέπει να υπήρχε ένας καλός λόγος και μάλλον πόνεσε πολύ.  Αναγκάστε τον εαυτό σας να θυμάται με ακρίβεια τη σχέση που είχατε. Μηνν ξεχνάτε τις κακές στιγμές. Μην είστε  προσηλωμένοι στο να θυμάστε τις καλές στιγμές μόνο.

cry

Στο λέω,είναι μικρή η ζωή..

Ζεις μόνο μία φορά, οπότε γιατί να σπαταλάς τον χρόνο σου σκεπτόμενη έναν άντρα που πιθανότατα δεν νιώθει το ίδιο; Υπάρχουν άλλα ψάρια στη θάλασσα που περιμένουν ένα κορίτσι σαν εσένα να κολυμπήσει. Δεν υπάρχει λόγος να αγαπάς έναν άντρα που δεν σε θέλει. Ξέρω ότι δεν μπορούμε να διαλέξουμε  αυτούς που ερωτευόμαστε, αλλά μπορούμε να ελέγξουμε αν επιδιώκουμε ή όχι αυτήν την αγάπη. Το επιδίωξες μια φορά και δεν σου βγήκε ; E ήρθε η ώρα να είσαι αληθινή με τον εαυτό σου και να αποδεχτείς ότι η σχέση έχει τελειώσει..

Νεότερα Άρθρα

Να τον προσέχεις. Αν ήμουν στη θέση σου θα του έδινα όλο τον κόσμο

HerNewskl

Σχέσεις: Μην περιμένεις από τον άλλον να κάνει το ίδιο

Her News b

Σου αρέσει αυτός ο άντρας, η ίδεα του να είσαι μαζί του;

Her News b