HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 14 έως 20 Φεβρουαρίου

Ζώδια: Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα ζώδια από 14/2 έως 20/2.

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη!

ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)

Μια εβδομάδα που στην αρχή της, θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα θέματα που έχουν να κάνουν με την εργασία σας. Θα μπείτε σε μια διαδικασία να αποφασίσετε αν αυτή η δουλειά που κάνετε σας καλύπτει. Συγχρόνως, θα πρέπει να ακολουθήσετε μια ειδική διατροφή, καθώς κάτι θα σας ενοχλεί στην υγεία σας. Προς το τέλος της εβδομάδας τα ζώδια του Κριού μπορείτε άνετα να ασχοληθείτε με το σύντροφο της ζωής σας και να κάνετε κάποια πράγματα από κοινού.

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί )

Μια εβδομάδα αρκετά βοηθητική για εσάς, για να χαρείτε να περάσετε όμορφες στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο ή με τα παιδιά σας. Τα ζώδια του Ταύρου φροντίστε να το χαρείτε και μην κλειστείτε στον εαυτό σας. Ιδιαίτερα για εσάς που είστε μόνοι, θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε μια πολύ ενδιαφέρον ερωτική γνωριμία. Προς το τέλος της εβδομάδας, επικεντρωθείτε στην εργασία σας και φροντίστε να τακτοποιήσετε κάποιες εκκρεμότητες που τις αποφεύγατε το προηγούμενο διάστημα.

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί -21 Ιούν )

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να ασχοληθείτε με το σπίτι, αλλά και με έναν από τους δυο γονείς σας. Πολύ πιθανόν αυτό να σας στρεσάρει και να μην το κάνετε και με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση. Προς το τέλος της εβδομάδας, σας περιμένουν στιγμές ευχαρίστησης και χαλάρωσης με το σύντροφο της ζωής σας ή με ένα από τα παιδιά σας. Αν είστε μόνοι, δεν αποκλείεται να προκύψει ένα ταίρι για εσάς από το πουθενά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιούν -22 Ιουλ)

Νομίζω πως αυτή την εβδομάδα τα ζώδια του Καρκίνου θα πρέπει να κινηθείτε.. Αρκετά μείνατε στάσιμοι.. Φροντίστε να ταξιδέψετε, να επικοινωνήσετε με κόσμο και γιατί όχι, να κλείσετε κάποιες πολύ ευνοϊκές συμφωνίες προς συμφέρον σας. Δεν θα λείψουν βέβαια κάποιες πολύ ευχάριστες ειδήσεις και μηνύματα που θα σας κάνουν ιδιαίτερα χαρούμενους. Προς το τέλος της εβδομάδας, αναγκαστικά θα πρέπει να ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια .

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-22 Αυγ)

Αυτή η εβδομάδα εσάς τα ζώδια του Λέοντα, θα σας απασχολήσουν οι συναισθηματικές αλλά και οι υλικές σας ασφάλειες. Θα προσπαθήσετε να δείτε πιο ξεκάθαρα αν αυτοί που βρίσκονται δίπλα σας μπορούν να σας καλύψουν τις ασφαλειές σας ή απλά προσπαθούν να σας εκμεταλλευτούν. Προς το τέλος της εβδομάδας όμως, θα βιώσετε καλύτερες στιγμές και θα σας δοθούν αρκετές ευκαιρίες να επικοινωνήσετε με πολύ δικά σας άτομα. Δεν αποκλείεται να σας μεταφέρουν πολύ ευχάριστα νέα, που θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23 Αυγ-22 Σεπ)

Και ενώ εσείς τα ζώδια της Παρθένου έχετε κλειστεί για τα καλά στον εαυτό σας, αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να βγείτε προς τα έξω και να διεκδικήσετε όλα αυτά που σας αξίζουν. Αρκετά χατήρια κάνατε, ήρθε η στιγμή να κοιτάξετε εσάς και μόνο εσάς, χωρίς να σκεφτείτε τους άλλους. Στο κάτω κάτω, δεν τους το χρωστάτε..  Κάντε λοιπόν ότι θέλετε για να περάσετε όμορφα! Προς το τέλος της εβδομάδας, θα πρέπει να ασχοληθείτε λίγο με τα οικονομικά σας.

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-20 Οκτ)

Τα ζλωδια του Ζυγού, αυτή την εβδομάδα, ιδιαίτερα στην αρχή, θα έχετε την επιθυμία να μείνετε μόνοι σας και να κάνετε τον απολογισμό σας. Πολύ πιθανόν να κινηθείτε και κάπως παρασκηνιακά, να κάνετε κάποιες συναντήσεις που δεν θα θέλετε να μαθευτούν για κανέναν λόγο. Προς το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να ασχοληθείτε με τις σχέσεις ή τις συνεργασιες σας και να βρείτε λύσεις σε κάποια θέματα που σας απασχολούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(21 Οκτ-22 Νοε)

Η εβδομάδα για εσάς τα ζώδια του Σκορπιού ξεκινά με μεγάλα όνειρα και στόχους. Αρκετοί από εσάς, θέλετε να ασχοληθείτε με την πολιτική και εκεί υπάρχουν άτομα φιλικά που σας στηρίζουν και κάνουν ότι μπορούν για να σας βοηθήσουν. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα κινηθείτε παρασκηνιακά και θα κάνετε κάποιες πολύ προσωπικές κρυφές συναντήσεις. Προσοχή μην αποκαλυφθείτε, γιατί υπάρχουν μάτια παντού.

ΤΟΞΟΤΗΣ(23 Νοε-21 Δεκ)

Εσείς, αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να εστιάσετε στην εργασία σας αλλά και στην εικόνα που δείχνετε προς τα έξω. Πολύ πιθανόν να έχουν γίνει κάποια λάθη και χρειάζεται να κάνετε ένα κόπο να τα διορθώσετε, έτσι ώστε να νιώσετε εσείς καλύτερα. Προς το τέλος της εβδομάδας, ευνοήστε από φιλικά άτομα, που σας στηρίζουν και κάνουν ότι περναει από το χέρι τους για εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-22 Ίαν )

Εσείς αγαπημένα ζώδια του Αιγόκερου, στην αρχή της εβδομάδας μπορείτε να επεκταθείτε και να κάνετε πολλά ονειρά σας πραγματικότητα. Πιθανόν να προκύψει και ένα ταξίδι για εσάς, που θα σας ενθουσιάσει. Προς το τέλος της εβδομάδας θα σας περιμένει αρκετή δουλειά, για αυτό θα σας πρότεινα να ξεκουραστείτε για να μπορέσετε να ανταποκριθείτε. Συγχρόνως, θα λαμβάνετε μηνύματα και ευχάριστες ειδήσεις που θα σας ενθουσιάσουν ιδιαίτερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (24 Ίαν -19 Φεβ)

Τα ζώδια του Υδροχόου καλείστε αυτή την εβδομάδα να ασχοληθείτε ιδιαίτερα με θέματα οικονομικά που είναι σε εκκρεμότητα για να μπορέσετε να τα τακτοποιήσετε . Συγχρόνως, βλέπω να σας παίρνει το μυαλό ένας έρωτας και να μην έχετε κέφι να κάνετε τίποτα άλλο. Εστιάστε λίγο σε κάποιες συνεργασίες που έχετε οικονομικά οφέλη από αυτές και αν είστε δεσμευμένοι, μην παραμελείτε το συντροφό σας.

ΙΧΘΥΕΣ(19 Φεβ-20 Μαρ)

Εσείς, αυτή την εβδομάδα θα έχετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας αλλά και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Όμως, κάποιες εργασιακές σας υποχρεώσεις δεν θα σας αφήσουν να ασχοληθείτε όπως εσείς πραγματικά θέλετε. Προς το τέλος της εβδομάδας, ίσως χρειαστεί να ρυθμίσετε κάποια κληρονομικά σας θέματα και αυτό να σας βγάλει στην επιφάνεια κάποιες ανασφάλειες και φοβίες.   

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος

Contact @ :

Insta: https://www.instagram.com/katselievi/

FB:  https://www.facebook.com/evi.katseli

Νεότερα Άρθρα

Ο Ερμής στον Ιχθύ: Η συμβουλή της ημέρας από την αστρολόγο μας, Έυη Κατσέλη

Her News b

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις απο 11 έως 17 Ιουλίου

Her News

Η αγάπη και ο πληγωμένος θεραπευτής

Her News