HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ιωάννα Τούνη: ” Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πιστεύω θα γίνει εξαιρετικός πατέρας”

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βιώνουν στο έπακρο τον έρωτα τους.

Καλεσμένοι στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, το ζευγάρι αποκάλυψε το πώς γνωρίστηκαν αλλά και λεπτομέρειες σχετικά με το πρώτο ραντεβού τους.

Ιωάννα Τούνη: " Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πιστεύω θα γίνει εξαιρετικός πατέρας"

Πιο συγκεκριμένα, η διάσημη infrencer τόνισε πως γνωρίστηκαν μέσα από την κοινή τους φίλη, Δήμητρα Αλεξανδράκη. Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου προσέθεσε πως:
“Η Δήμητρα ήταν ο συνδετικός κρίκος στο να έρθουμε πιο κοντά και να μιλήσουμε. Την ρώτησα τι άνθρωπος είναι η Ιωάννα. Ο πρώτος καιρός ήταν δύσκολος, γιατί είχα έρθει από έναν χωρισμό και η Ιωάννα το ίδιο. Ουσιαστικά θέλαμε να προστατεύσουμε και τις ζωές των άλλων ανθρώπων που είχαμε τότε σχέση. Και για το δικό μας καλό και των άλλων”.
Στη συνέχεια, η Ιωάννα Τούνη ανέφερε πως “ήμουν σίγουρη ότι θα βγω με έναν κούκλο στόκο. Δεν είναι στόκος, είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει. Είναι πανέξυπνος! Έψαχνα ένα κουσούρι για πάρα πολύ καιρό. Είμαστε σε καλή φάση. Έχουμε περάσει από διάφορες καταστάσεις και ατομικά και μαζί. Είμαστε όμορφα, μακάρι να πάνε όλα καλά. Το πρώτο ραντεβού ήταν στα Καμένα Βούρλα, θέλαμε να ήταν ινκόγκνιτο. Έχει εξοχικό ο Δημήτρης. Δεν είμαι στα 28 μου με έναν άνθρωπο για να περνάω απλά τον χρόνο μου. Μακάρι να προκύψει μελλοντικά και να κάνουμε το επόμενο βήμα. Θέλει δουλειά… Αν κάνει πρόταση, αναλόγως την πρόταση. Πιστεύω ότι ο Δημήτρης θα γίνει εξαιρετικός πατέρας”.

Η Ιωάννα Ιούνη και η εξομολόγηση για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Κλείνοντας, εκείνη αποκάλυψε πτυχές της σχέσης τους που δεν έχουν αποκαλύψει μέχρι τώρα, καθώς είπε πως:

“Φυσικά και έχουμε βρεθεί και οι δύο να κλαίμε, να είμαστε ευάλωτοι και να μη μιλιόμαστε από το πρωί ως το βράδυ, αλλά σίγουρα στο τέλος της ημέρας, ερχόμαστε πιο κοντά. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο τεστ σε μια σχέση από αυτό που περνάμε τώρα. Ελάχιστοι άνθρωποι με έχουν στηρίξει όσο ο Δημήτρης. Η μητέρα μου έχει γνωρίσει τον Δημήτρη, τον λέει ήρωα!”.

Ιωάννα Τούνη: " Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πιστεύω θα γίνει εξαιρετικός πατέρας"

 

Νεότερα Άρθρα

Ορέστης Τζιόβας: «Έχω πετάξει αυγά σε φωτορεπόρτερ και δεν το μετανιώνω»

HerNews ka

Πάνος Βλάχος: Τι απαντά για τους στοίχους που προκάλεσαν αντιδράσεις

HerNews ka

Εύη Δρούτσα: «Έκανα ένα παιδί χωρίς να έχω καταλάβει ότι ήμουν έγκυος»

HerNews ka