HerNews.gr
Beauty

Μάσκα: Hacks για να μη θολώνουν τα γυαλιά σου όταν τη φοράς

maska

Δύσκολη η τοποθέτηση μάσκας όταν φοράμε γυαλιά ηλίου ή μυωπίας. Όλα θολώνουν σε χρόνο μηδέν και δεν ξέρουμε πως να βρούμε ένα hack, ώστε να το αποφύγουμε.

Και πως να βγάλεις τη μάσκα όταν ξέρεις ότι αποτελεί μέτρο προστασίας; Πώς όμως να βγάλεις και τα γυαλιά μυωπίας όταν ξέρεις ότι θα δυσκολευτείς να δεις τι είδους μακαρόνια είναι αυτά που αγοράζεις στο σούπερ μάρκετ. Και αν, αντί για σπαγγέτι πάρεις λαζάνια;

Υπάρχουν λοιπόν hacks, με τα οποία μπορείς να αποφύγεις το θόλωμα των τζαμιών στα γυαλιά που φοράς.

maska

Το πρώτο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να προσπαθήσεις να βρεις μάσκες προσώπου με τις οποίες αισθάνεσαι πιο άνετα.  Η διπλή μάσκα μπορεί επίσης να σε προστατεύσει, ειδικά όταν φοράς υφασμάτινες, οπότε το να επενδύσεις σε άνετες μάσκες είναι αυτό που προέχει.

Σύμφωνα με το E! News, το κλειδί για να νιώθεις άνετα μπορεί απλώς να βρίσκεται στους ιμάντες επέκτασης. Αυτά συνδέονται με τις μάσκες μας και επιτρέπουν να τις εφαρμόζουμε καλύτερα στο πρόσωπό μας. Εάν δεν θέλεις να αγοράσεις ιμάντες επέκτασης, μπορείς απλώς να τυλίξεις ένα χαρτομάντηλο και να το τοποθετήσεις στο σημείο της μάσκας όπου εφάπτεται με τη μάσκα (ναι, εκεί που βρίσκεται το εσωτερικό συρματάκι της μάσκας). Μια άλλη λύση είναι καθώς θα φορέσεις τη μάσκα να κολλήσεις από πάνω λίγο σελοτέιπ. 

maska

Τέλος, μπορείς να αναμείξεις λίγο νερό με λίγο σαμπουάν και να ψεκάσεις επάνω στους φακούς των γυαλιών σου. Ξέπλυνέ τα με άφθονο νερό και άστα να στεγνώσουν χωρίς να τα σκουπίσεις.

Δες πώς θα κάνεις και τα 3 hacks στο video που ακολουθεί.

 

Νεότερα Άρθρα

Pink Nails: Το διαχρονικό ροζ μανικιούρ – Οι προτάσεις του Nail me Up

HerNewskl

Lindsay Lohan: Το ανανεωμένο beauty look της!

HerNewskl

Πώς τα αντιοξειδωτικά βοηθούν την επιδερμίδα

Her News