HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Σεξ: Τι πρέπει να κάνετε μόλις τελειώσει

Ωραίο το σεξ, ωραίες και οι αγκαλιές μετά από αυτό ή ένα τσιγάρο. Κάντε αυτό που θέλετε να κάνετε αλλά μην παρακάμψετε τα παρακάτω. Είναι εξίσου σημαντικά.

Καταναλώστε ένα ποτήρι νερό

Δεδομένου ότι είναι καλή ιδέα να πάτε στην τουαλέτα μετά από το σεξ, μην ξεχάσετε να πιείτε και νερό. Όταν μένετε ενυδατωμένοι, θα ουρείτε περισσότερο. Και αυτό σημαίνει ότι περισσότερα βακτήρια θα απομακρύνονται από το σώμα σας προτού προκαλέσουν μολύνσεις. Ή ακόμα και φλεγμονή.

Να πλύνετε τα χέρια σας

Είναι ο καλύτερος τρόπος για να απαλλαγείτε από τα βακτήρια που μπορείτε να πάρετε όταν αγγίζετε τα γεννητικά όργανα του/της συντρόφου σας. Αυτό είναι το σημαντικότερο για να σταματήσετε τη διάδοση των λοιμώξεων. Πλύνετε τα χέρια σας με σαπούνι και πολύ πολύ νερό και κάντε αυτήν τη διαδικασία μέρος της ρουτίνας καθαρισμού σας μετά το σεξ…

ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ στο κολπικό ντους 

Ορισμένες απο εμάς νομίζουν ότι πρέπει να καθαρίσουν εσωτερικά τον κόλπο τους μετά από σεξουαλική επαφή. Είτε με νερό είτε με κάποια σχετικά προϊόντα καθαρισμού που κυκλοφορούν (στα φαρμακεία και στην αγορά γενικότερα). Ωστόσο, η απευθείας έγχυση νερού ή άλλων καθαριστικών υγρών μέσα στον κόλπο μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερες λοιμώξεις.  Ο καλύτερος τρόπος για να φροντίσετε τον κόλπο σας μετά το σεξ είναι να τον αφήσετε ήσυχο…

Πλυθείτε αλλά όχι όπως νομίζετε

Δεν χρειάζεται να σηκωθείτε από το κρεβάτι και να τρέξετε στο ντους αμέσως λες και σας κυνηγούν. Αλλά το να καθαρίσετε απαλά τον εαυτό σας μετά το σεξ θα σας προστατεύσει από μολύνσεις, όπως η ουρολοίμωξη. Πλύνετε την περιοχή γύρω και όπως γράφουμε και από πάνω, όχι μέσα, τα γεννητικά σας όργανα με απλό ζεστό νερό. 

Καλή χαλάρωση!

Νεότερα Άρθρα

Οι ειδικοί αποκαλύπτουν την ηλικία που φέρνει τους καλύτερους οργασμούς

HerNewskl

Σεξουαλικός πονοκέφαλος: Ξέρεις γιατί συμβαίνει;

Her News b

Φαγούρα μετά το σεξ: Γιατί συμβαίνει;

Her News b