HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ανδρέας Γεωργίου: Οι πρώτες του δηλώσεις για τον ρόλο του ως παρουσιαστής στο X- Factor

Ανδρέας Γεωργίου: Οι πρώτες του δηλώσεις για τον ρόλο του ως παρουσιαστής στο X- Factor

Σε μια σύνδεση με Skype συνομίλησε ο παρουσιαστής πλέον, Ανδρέας Γεωργίου με την Ελένη Μενεγάκη σήμερα το μεσημέρι στον αέρα της τηλεοπτικής της εκπομπής στο MEGA.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε για πρώτη φορά στον νέο ρόλο όπου και θα τον δούμε πολύ σύντομα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Δεν είναι άλλος από εκείνον του παρουσιαστή στο νέο X Factor στο MEGA. 

Ειδικότερα, ο Ανδρέας Γεωργίου τόνισε πως «τα casting θα ξεκινήσουν τον Μάρτιο και τα live θα ξεκινήσουν τον Μάιο.
Χαίρομαι που είμαι κομμάτι αυτού του παζλ, γιατί έχουν κάνει πολύ ωραία δουλειά. Η κριτική επιτροπή είναι φανταστική και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε».

«Δεν δηλώνω παρουσιαστής αλλά το συγκεκριμένο πρότζεκτ νιώθω πως είναι ταμάμ για μένα γιαέχω βρεθεί και στις δύο πλευρές, Τόσο του casting να ψάχνω καινούργια πρόσωπα όσο και στην πλευρά των παικτών που έπρεπε να διαγωνιστούν και να διαγωνιστούν. » πρόσθεσε ο Αντρέας Γεωργίου στην Ελένη Μενεγάκη και την εκπομπή «Ελένη».

«Το είχα σκεφτεί γιατί την τηλεόραση την αγαπώ και δεν είχα ζήσει μέχρι σήμερα την αίσθηση και την αδρεναλίνη του Live» δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Ανδρέας Γεωργίου.

 

Νεότερα Άρθρα

My Style Rocks: Γνωρίστε τις νέες διαγωνιζόμενες

HerNews ka

Ιωάννα Τούνη: Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει ως influencer, η μητρότητα & το ενδεχόμενο δεύτερου παιδιού

HerNews ka

Κατερίνα Καινούργιου: “Ο καθένας βγάζει κάτι από το κεφάλι του εμείς να τρώμε αυτή τη λασπολογία”

HerNewskl