HerNews.gr
Beauty

Eyeliner: Πως θα το αφαιρέσεις σωστά

eyeliner

Για τις περισσότερες λάτρεις του μακιγιάζ, το eyeliner αποτελεί αυτή τη ξεχωριστή πινελιά που θα απογειώσει ένα beauty look. 

Ωστόσο, αυτό που καμιά φόρα μας δυσκολεύει με το συγκεκριμένο προϊόν είναι η αφαίρεσή του όταν κάνουμε το καθιερωμένο μας ντεμακιγιάζ. Σίγουρα σε όλες έχει συμβεί να τρίβουμε επίμονα τα μάτια μας μέχρι να αφαιρέσουμε και το τελευταίο ίχνος του.Εμείς, λοιπόν, σήμερα βρήκαμε τους τρόπους για να πούμε αντίο μια για πάντα στα μουτζουρωμένα μάτια.

Ντεμακιγιάζ με βάση το λάδι

Για το αδιάβροχο eyeliner, το λάδι είναι ο τρόπος για να το αφαιρέσουμε άψογα. Αυτό θα το διασπάσει γρηγορότερα και θα ελαχιστοποιήσει το τρίψιμο στην περιοχή των ματιών. Η Michelle Clark , γνωστή make up artist , επιλέγει να μουλιάσει ένα βαμβάκι με το ντεμακιγιάζ, που ως βάση έχει το έλαιο. Το ακουμπάει έπειτα απαλά στο μάτι για 20-30 δευτερόλεπτα. Εξηγεί ότι αυτό θα δώσει στο λάδι αρκετό χρόνο για να διαλύσει το προϊόν, επιτρέποντάς μας να το αφαιρέσουμε μετά με ελάχιστες κινήσεις.

makeup

Χρησιμοποιούμε  Micellar Water

O καλύτερος τρόπος για να αφαιρέσoυμε το eyeliner είναι να το διαλύσουμε είτε με μικκυλιακό νερό είτε με λάδι. Ειδικά αν μιλάμε για ένα αδιάβροχο προϊόν η χρήση του micellar water είναι η ιδανική επιλογή και είναι εξαιρετικό για όσες από εμάς έχουμε ευαίσθητα μάτια. Με απαλές κινήσεις λειτουργεί άψογα για το ντεμακιγιάζ.

Αποφεύγουμε το πολύ έντονο τρίψιμο

Γενικά, δεν πρέπει ποτέ να τρίβουμε το δέρμα μας πολύ δυνατά. Ειδικά το τρίψιμο της περιοχής των ματιών είναι κάτι που πρέπει να αποφύγουμε. Το πολύ σκληρό τρίψιμο των ματιών μπορεί να βλάψει το δέρμα και να προκαλέσει ακόμα και πτώση των βλεφαρίδων.

makeup

Δεν πρέπει να το παρακάνουμε με την ποσότητα του eyeliner μας

Αυτό μπορεί να ακούγεται προφανές, αλλά ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αφαιρέσουμε εύκολα το eyeliner είναι να μην βάλουμε τόσο πολύ ποσότητα. Εάν θέλουμε πραγματικά το eyeliner μας να βγαίνει εύκολα επιλέγουμε ένα bold eyeliner που με μια μόνο στρώση φαίνεται άψογα.

Νεότερα Άρθρα

Αλόη βέρα: Όλα τα οφέλη για την επιδερμίδα

Her News

Ectoin: Αυτό είναι το πιο επαναστατικό skincare συστικό!

HerNewskl

Jennifer Lopez: Η προσωπικός της hairstyle της αποκάλυψε τον τρόπο να έχουμε όγκο στα μαλλιά μας

HerNewskl