HerNews.gr
Σχέσεις

Μήπως ο σύντροφός σου είναι ψεύτης; Αυτά είναι τα σημάδια

liar

Αν κάποιος είναι ψεύτης μπορούμε εύκολα να τον εντοπίσουμε, αρκεί να δούμε καθαρά..

Εξάλλου, ένα ψέμα δεν έχει ποτέ νόημα όπως η αλήθεια. Αλλά οι αληθινά έμπειροι ψεύτες ξέρουν πώς να γράφουν ιστορίες που φαίνονται αληθινές, παρόλο που έχουν σχεδιαστεί για να σας υποδυθούν και να σας κρατήσουν στο σκοτάδι. Κι αν είναι ανέντιμος; Δείτε πώς μπορείτε να μάθετε αν σας παίζει ένας άντρας,αν είναι όντως ψεύτης, ώστε να μην χάνετε περισσότερο χρόνο από όσο χρειάζεται.

Πάντα μια άλλη ιστορία..

Ένα χαρακτηριστικό σημάδι της ανεντιμότητας είναι μια ιστορία που αλλάζει συνεχώς. Γιατί; Είναι πολύ πιο εύκολο να παρακολουθείς την αλήθεια παρά ένα ψέμα. Εάν ένας άντρας σας λέει ψέματα, η ιστορία του πιθανότατα δεν θα είναι τόσο συνεπής. Λάβετε υπόψη ότι αυτό δεν συμβαίνει πάντα, ωστόσο. Μερικοί άνθρωποι έχουν κατακτήσει την τέχνη του ψέματος σε σημείο που οι ιστορίες τους φαίνονται αληθινές.

lie

Η οποία δεν έχει νόημα..

Τα γεγονότα έχουν νόημα. Μερικές φορές τα ψέματα “νοστιμεύουν” το νόημα, αλλά πολλές φορές όχι. Αν αυτό που σας λέει δεν έχει λογική λογική, μπορεί να οφείλεται στο ότι είναι εντελώς κατασκευασμένο. Όταν επινοούν ψέματα, οι άνθρωποι δεν μπορούν πάντα να φανταστούν τι ακούγεται εφικτό και τι όχι, γι’ αυτό και τα ψέματα είναι συχνά εύκολο να εντοπιστούν.

Και από πράξεις; Μόνο λόγια..

Οι πράξεις μιλούν πάντα πιο δυνατά από τα λόγια. Αντί να παίρνετε τον λόγο κάποιου de facto, κρίνετε τον με βάση τις πράξεις του. Λέει ότι σε αγαπάει, αλλά συμπεριφέρεται έτσι; Σου είπε ότι μπορείς να τον εμπιστευτείς, αλλά τι έκανε για να σου δείξει ότι είναι έτσι; Εμπιστεύσου αυτό που βλέπεις πριν εμπιστευτείς αυτό που σου λέει.

Γλυκές δικαιολογίες..

Συχνά, οι άνθρωποι που είναι παθολογικοί ψεύτες είναι επίσης παθολογικοί δικαιολογητές. Ενώ οι δικαιολογίες μπορεί να είναι γνήσιες, αν έχει διαφορετική δικαιολογία κάθε φορά, είναι πιθανώς σημάδι ότι έχει μια μεγάλη ποικιλία από αυτές στο μανίκι του. Όλοι κάνουν λάθη μερικές φορές, και οι ειλικρινείς άνθρωποι το αναγνωρίζουν. Όταν δεν είναι ειλικρινής μαζί σου, τίποτα δεν θα φταίει ποτέ. Θα έχει απάντηση για όλα.

argue

Σε αφήνει στο σκοτάδι..

Οι παίκτες συχνά κρατούν τους ανθρώπους που παίζουν εντελώς στο σκοτάδι σε συγκεκριμένους τομείς της ζωής τους. Μπορεί να μην μοιραστεί μαζί σας τίποτα σχετικά με τη δουλειά ή τις σπουδές ή την οικογένεια. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι έχει μια κοπέλα που εμφανίζεται σε έναν από αυτούς τους τομείς της ζωής του. Μερικοί απλώς πιστεύουν ότι όσο λιγότερη πρόσβαση έχετε στη ζωή τους, τόσο λιγότερο θα πρέπει να κρύβονται από εσάς.

Αυτή η διαίσθηση..

Το ένστικτό σας ξέρει πάντα καλύτερα.Η διαίσθησή σας μπορεί να πάρει πράγματα που ο συνειδητός εγκέφαλος σας δεν μπορεί, γι’ αυτό μην αγνοείτε ποτέ τα  συναισθήματα σας.

Νεότερα Άρθρα

Αγόρια στο Instagram: Τι μας δείχνουν τα προφίλ τους;

Her News b

Έρευνα: Αυτό είναι το χαρακτηριστικό που έχουν οι “άπιστοι” άντρες

Her News b

Ψυχολογία: Πως να υποστηρίξετε έναν αγχώδη σύντροφο

HerNews ka