HerNews.gr
Διασκέδαση

Πάμε Κιάμο! Είστε έτοιμοι για αξέχαστα ξενύχτια Παρασκευή & Σάββατο;

Είστε έτοιμοι για ξενύχτι Παρασκευή & Σάββατο; Έχετε προγραμματίσει για το που θέλετε να τα “σπάσετε” και που να περάσετε μια υπέροχη βραδιά; Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον αγαπημένο μας καλλιτέχνη, Πάνο Κιάμο! 

Ο Πάνος Κιάμος μας φτιάχνει την διάθεση κάθε Παρασκευή & Σάββατο στο Posidonio Music Hall. Χωρίς αμφιβολία είναι ο μόνος που θα σε κάνει να περάσεις πραγματικά καλά!

Το σχήμα που όλοι αγαπήσαμε έχει επιστρέψει εδώ και 2 εβδομάδες για αξέχαστες βραδιές στο Posidonio Music Hall! Κάθε Παρασκευή και Σάββατο η διασκέδαση χτυπάει κόκκινο. Που αλλού; Στην παραλιακή. 

Η διασκέδαση και μουσική σημαίνει: Πάνος Κιάμος στο Posidonio Music Hall!

Είναι αδιαμφισβήτητα το σχήμα που έχει κλέψει τις καρδιές μας. Ο Κιάμος μαζί με τους τραγουδιστές που τον πλαισιώνουν έχουν την θετική ενέργεια που χρειάζεσαι μετά από τόσο καιρό που έχεις να βγεις. 

Το μακροβιότερο σχήμα της φετινής νυχτερινής Αθήνας είναι ξανά κοντά σας από την προηγούμενη εβδομάδα.

Ανταποδίδοντας την αγάπη και την προτίμηση, ο Πάνος Κιάμος & η καλλιτεχνική του παρέα του Posidonio, μετά από αρκετές παραστάσεις, επέστρεψαν και κάνουν θραύση με το μαγαζί να είναι πάντα sold out!

Κάθε Παρασκευή & Σάββατο ο Πάνος Κιάμος θα είναι εκεί για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων!

Σας περιμένει για να συνεχίσετε να ζείτε μοναδικές βραδιές γεμάτες διασκέδαση. Τηρώντας ασφαλώς τα μέτρα που έχει ορίσει η Πολιτεία για τον περιορισμό του κορονοϊό. Μην χάνεις δευτερόλεπτο, κάνε την κράτησή σου και ο Πάνος Κιάμος δεν θα σε αφήσει χωρίς να χορέψεις, διασκεδάσεις αλλά και να πονέσεις…

Εκεί θα ακούσεις τον Πάνο Κιάμο να ερμηνεύει το ωραιότερο hit της χρονιάς «Να Τραγουδώ Πως Σ’ Αγαπάω» σε μουσική Μιχάλη Χατζηγιάννη!

Μαζί του και οι εκλεκτοί:

Αναστάσιος Ράμμος,  Έλενα Τσαγκρινού που βάζει φωτιά στην σκηνή και έρχεται εκτός από “Σαββατόβραδα” & τις Παρασκευές. Φυσικά και ο νικητής του “House of fame” Στέφανος Πιτσίνιαγκας που θα κάνει την καρδιά μας να χτυπάει δυνατά τα τα τα…

Γιατί η «καρδιά» της διασκέδασης χτυπά στο «Posidonio»

Τηλέφωνα Κρατήσεων:

  • 210 8941033
  • 210 8941034
  • 210 8941035
  • 210 8941036

Νεότερα Άρθρα

Ιουλία Καλλιμάνη – «Έφυγε; medley» Νέο Τραγούδι & Music Video

HerNews ka

Panik Concert 2023: Με μεγάλη επιτυχία το μουσικό γεγονός της χρονιάς!

HerNews ka

Έλενα Παπαρίζου: Κυκλοφόρησε το εντυπωσιακό video clip από το νέο της τραγούδι με τίτλο «Δε Μου Τα Λέει Καλά»

HerNews ka