HerNews.gr
DECORNEWS

Gwyneth Paltrow: Το σπίτι της σκορπίζει καλαισθησία, φιλοξενία και άνεση

gwyneth paltrow

Η παγκοσμίους φήμης ηθοποιός Gwyneth Paltrow άνοιξε το σπίτι όπου διαμένει με την οικογένειά της στο Architectural Digest.

Η διαρρύθμιση, το σκεπτικό και εν τέλει η τελειοποίηση ενός σπιτιού, είναι μια υπόθεση πολλών ωρών, σκέψης δημιουργικότητας και απόφασης για το πως θέλεις να το κάνεις. Αυτό το γνωρίζει καλά η Gwyneth Paltrow, η οποία μιλώντας στην εν λόγω εκπομπή αναφέρθηκε πολλάκις στις συζητήσεις που έκανε με τους αρχιτέκτονες/διακοσμητές της προκειμένου να βγει το ιδανικό αποτέλεσμα όπως το είχε στο μυαλό της.

gwyneth paltrow

Ικανοποιούμαστε οπτικά από το πόσο ευάερο και ευήλιο είναι το σπίτι, καθώς οι τζαμαρίες που το περιβάλλουν το λούζουν με φως. Ψηλοτάβανο, με το λευκό να κυριαρχεί και το μάρμαρο σαν βασικό υλικό πολλών χώρων, δίνει την αίσθηση της κομψότητας, της τέχνης που εντάσσεται στο κάθε τι και στην θέληση να δημιουργήσει την αίσθηση μοναδικότητας.

Εντός υπάρχουν 3 τουλάχιστον τζάκια, τόσο στην είσοδο, όσο και στο σαλόνι αλλά και στην τραπεζαρία – κουζίνα. Χαρακτηριστικό επίσης αποτελεί το μαρμάρινο μπαρ στο καθιστικό, το οποίο έχει νεροχύτη και ειδικά σκεύη για ποτά και κοκτέιλς.

Η διαρρύθμιση της κουζίνας αφήνει ανοιχτά ράφια για τα σκεύη μαγειρικής, τα οποία έχουν τοποθετηθεί ανά χρώμα και κατηγορία.

Η ίδια η Gwyneth Paltrow εξομολογείται ότι λατρεύει να μαγειρεύει για τα παιδιά της, τα οποία δεν είναι απαιτητικά στις γευστικές τους προτιμήσεις, μάλιστα ένα από τα εξέχοντα φαγητά τους είναι τα κεφτεδάκια.

gwyneth paltrow

Και ενώ περιπλανιόμαστε στους μεγάλους, άνετους και καλαίσθητους χώρους, η ηθοποιός μας φτάνει στον χώρο ξεκούρασης, απόλαυσης και ξεγνοιασιάς μέσα στο νερό. Είναι το spa, με την πισίνα που συνεισφέρει στην καλή ποιότητα ζωής και αποφορτίζει από ολόκληρη την ημέρα.

Ας απολαύσουμε ολόκληρη την περιήγηση στο φιλόξενο σπίτι της Gwyneth Paltrow

Νεότερα Άρθρα

Πώς θα καταφέρεις να κρατήσεις ζωντανή την ορχιδέα στο σαλόνι σου

Her News

Σταματήστε να αγνοείτε αυτά τα 6 σημεία του σπιτιού σας—Είναι σωτήρες αποθήκευσης

HerNews ka

Η Εβραϊκή Συναγωγή γίνεται δαντελένιο κτίριο

Her News