HerNews.gr
DECORNEWS

Η Vipart σε καλωσορίζει στο ολοκαίνουριο κατάστημα της στον Πειραιά!

vipart

Ο όμιλος VIP Group σε καλωσορίζει στον μαγικό κόσμο του, στο ολοκαίνουριο κατάστημά του στον Πειραιά. Η Vipart -μέλος του ομίλου-, η εταιρεία – master στα είδη εκτύπωσης, σε ταπετσαρίες, παραβάν, κ.α., σε περιμένει εκεί να την εξερευνήσεις!

Σε urban τόνους κίτρινου, μαύρου και ξύλου, το νέο κατάστημα της VIP Group στον Πειραιά, δεσπόζει στην οδό Φίλωνος 65, προσελκύοντας τα βλέμματα και το ενδιαφέρον όλων όσων περνούν από εκεί. Ανάμεσα σε μπλουζάκια με το αγαπημένο σου τύπωμα, κούπες που μπορούν να γίνουν προσωπικό δώρο με τη δική σου αφιέρωση και υπηρεσίες που μπορείς ν’ ανακαλύψεις, η Vip Group, η Vipart και η ομπρέλα των εταιρειών του ομίλου, βρίσκονται εκεί.

vipartΣυναρπάζουν, γιατί σου δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξεις ακριβώς αυτό που επιθυμείς, είτε για εσένα, είτε ως δώρο. Είναι το πρώτο κατάστημα με δυνατότητα απευθείας αγοράς προϊόντων που υπάρχουν ήδη εντός του καταστήματος. Αν παρόλα αυτά στη σκέψη σου έχεις κάτι άλλο, η πολύτιμη ομάδα είναι εκεί, έτοιμη να σε εξυπηρετήσει.vipart

Ένα hint που δεν γνωρίζεις: Το selfie spot. Ω ναι!

Το κουτί φωτογραφίας που μπαίνεις μέσα μόνη/μόνος ή με παρέα, πίσω σου, ενώ οι κίτρινες γραμμές με quotes γεμάτα θετική ενέργεια και χαρά, περιμένουν το κλικ της κάμερας και ναι, έχεις την καλύτερη φωτογραφία για να ποστάρεις!

vipartΟ χρόνος στο νέο κατάστημα της Vipart κυλάει χωρίς να το καταλάβεις, με χαρά, δημιουργία, πολλή ενέργεια και όρεξη για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ένα εναλλακτικό μαγαζί, που συνδυάζει τη βιομηχανική διακόσμηση, τις ανέμελες πινελιές, τα neon φώτα με quotes που σε γεμίζουν αισιοδοξία και προϊόντα που εξατομικεύονται στις ανάγκες σου.

vipart

vipart

Το ήξερες ότι σε ένα κατάστημα μπορείς να βρεις όλες τις υπηρεσίες που επιθυμούσες για τις προσωπικές ή τις επαγγελματικές σου ανάγκες; Κάνε προσωπικά δώρα στους αγαπημένους σου ή επίλεξε τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες εκτύπωσης και παραγωγής.

Στο κατάστημα της VIP Group, Vipart στον Πειραιά, τα έχεις όλα με ένα χτύπημα. Άνοιξε την πόρτα και.. καλώς ήρθες!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by vipart.gr (@vipart_gr)

ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ:

ΦΙΛΩΝΟΣ 65 , ΠΕΙΡΑΙΑΣ
2104223312

 

Νεότερα Άρθρα

Αυτά είναι τα 4 καλύτερα αρώματα για να αναζωογονήσετε το χώρο σας

HerNews ka

Decor: Ταπετσαρίες & καμβάδες η τάση στη διακόσμηση το 2023

Her News

Το χρώμα που επιλέγουν οι σχεδιαστές για το 2024 – Κάνει τα δωμάτια να φαίνονται πιο ακριβά

HerNews ka