HerNews.gr
Beauty

Ονειρεύεσαι μακριά μαλλιά; Με αυτούς τους τρόπους θα τα αποκτήσεις

hair

Η διαδικασία του να μακρύνεις τα μαλλιά σου μπορεί να είναι στοίχημα με απογοητευτικό κατά κύριο λόγο αποτέλεσμα. Μπορεί να φαίνεται ότι τα κάνεις όλα σωστά, αλλά ακόμα δεν βλέπεις μεγάλη πρόοδο και τα μαλλιά σου πιο μακριά ;

Εμείς συγκεντρώσαμε μερικούς απλούς και αποτελεσματικούς τρόπους που μπορούν να σε βοηθήσουν να αποκτήσεις επιτέλους μακριά μαλλιά.

Στέγνωσε τα μαλλιά σου χωρίς πιστολάκι

Το πιστολάκι μαλλιών βοηθάει να δώσεις στον εαυτό σου ένα touch κομμωτηρίου. H πολύ συχνή χρήση του μπορεί να αποδυναμώσει τις άκρες σου και να τις κάνει επιρρεπείς στο σπάσιμο. Επειδή ένα πιστολάκι φυσά με έντονη και εστιασμένη θερμότητα κατευθείαν στα μαλλιά σου, τα κάνει να χάνουν αρκετή υγρασία αμέσως. Τα αφυδατωμένα μαλλιά σπάνε εύκολα και δεν μπορούν να μακρύνουν. Εάν προσπαθείς να τα μακρύνεις, το να κάνεις ένα διάλειμμα από το πιστολάκι μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται. 

long

Αφαίρεσε τη βαμβακερή μαξιλαροθήκη σου

Η αντικατάσταση των βαμβακερών μαξιλαροθηκών με μεταξωτές μπορεί να βελτιώσει τη συνολική ποιότητα των μαλλιών σου και να τα βοηθήσει να μεγαλώσουν πιο γρήγορα. Οι ίνες βαμβακιού δημιουργούν τριβή, η οποία με τη σειρά της αποδυναμώνει τα μαλλιά και αφαιρεί τη φυσική τους υγρασία. Το μετάξι έχει μια πολύ πιο λεία επιφάνεια και επιτρέπει στα μαλλιά να γλιστρούν πάνω του καθώς κοιμάσαι, συμβάλλοντας έτσι στη μείωση του σπασίματος και των ταλαιπωρημένων άκρων.

Βούρτσισε τα μαλλιά σου πριν πας για ύπνο

Αν και το να κοιμάσαι με αχτένιστα μαλλιά μπορεί να είναι δελεαστικό, ειδικά όταν είσαι κουρασμένη, το να περάσεις λίγα λεπτά βουρτσίζοντάς τα, μπορεί πραγματικά να ωφελήσει την υγεία τους. Το βούρτσισμα επιτρέπει να διανείμεις τα έλαια του τριχωτού της κεφαλής στα μαλλιά και να τα διατηρείς φυσικά ενυδατωμένα. 

longhair

Προσοχή στον ήλιο

Αν και η βιταμίνη D είναι ζωτικής σημασίας για τη συνολική υγεία και ευεξία σου, η υπερβολική έκθεση στον ήλιο μπορεί να βλάψει όχι μόνο το δέρμα αλλά και τα μαλλιά σου. Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο μπορεί να επηρεάσει τη δομή των μαλλιών σου και να αποδυναμώσει τις χρωστικές και τις πρωτεΐνες τους. Οι ειδικοί συνιστούν ακόμη και την εφαρμογή αντηλιακού στο τριχωτό της κεφαλής εάν παρατηρήσεις ότι τα μαλλιά σου αραιώνουν. Ο περιορισμός του χρόνου σου στον ήλιο και η χρήση καπέλου θα προστατεύσουν τόσο το δέρμα όσο και τα μαλλιά σου από τις βλαβερές ακτίνες UV και θα βοηθήσουν τις τρίχες να αναπτυχθούν πιο γρήγορα.

Νεότερα Άρθρα

Χρυσές Σφαίρες 2024: To υπέροχο μανικιούρ της Jennifer Lopez

HerNewskl

Έχετε μπει στον πειρασμό να ισιώσετε τα βρεγμένα μαλλιά σας; – Γιατί οι ειδικοί λένε να το σκεφτείτε δύο φορές

HerNews ka

Μαίρη Συνατσάκη: Δημιούργησε την πιο ανατρεπτική τάση στο eyeliner!

HerNewskl