HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Σίσσυ Χρηστίδου για συνέντευξη Ρούβα: “Δεν μου δόθηκε καμία οδηγία στο τι να ρωτήσω”

Σίσσυ Χρηστίδου

H Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να απαντήσει ανοιχτά σε όλες τις κριτικές που δέχτηκε για τη συνέντευξη του Σάκη Ρουβά.

Η γνωστή παρουσιάστρια δημιούργησε έντονες αντιδράσεις την τελευταία εβδομάδα λόγω της συνέντευξης της με τον γνωστό τραγουδιστί στην εκπομπή “”Χαμογέλα και πάλι!”.

Σίσσυ Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου τόνισε πως δεν είχε κάποια κατεύθυνση όσον αφορά τις ερωτήσεις που έκανε. Στη συνέχεια προχώρησε σε μια μεγάλη αποκάλυψη, λέγοντας πως:

“Επειδή μέσα στην εβδομάδα άνθρωποι σε διάφορες εκπομπές άφησαν να εννοηθεί για τη συνέντευξη του Σάκη Ρουβά στη δική μας εκπομπή ότι μπορεί όλο αυτό να ήταν στημένο, σκηνοθετημένο, κανονισμένο σε σχέση με τη δίκη. Σε σχέση με τη συνέντευξη εγώ ακούω την κριτική.  Σέβομαι ότι δεν σας αρέσει ο τρόπος που έκανα τη συνέντευξη, παρόλο που ένιωθα ότι έκανα πάρα πολύ τη δουλειά μου θα ομολογήσω, αν και μπορεί να θέλετε να την κάνω με κάποιο άλλο τρόπο. Εγώ θεώρησα ότι αυτό που έχω να κάνω σε αυτή τη συνέντευξη είναι να του κάνω την ερώτηση που κανένας δε του έχει κάνει εδώ και ένα χρόνο. Νόμιζα ότι αυτό ήταν το σωστό. Όχι να την κρίνω μετά, αλλά να του επιτρέψω να απαντήσει.

Παρόλα αυτά σέβομαι αυτό που λέτε. Όμως, σε σχέση με τη μεθοδολογία που υπονοείται, θέλω να διευκρυνίσω τι έγινε πριν τη συνέντευξη του Σάκη Ρουβά. Θέλω να πω ότι μιλήσαμε με την ομάδα του Σάκη Ρουβά σε σχέση με τη συναυλία που θα είχε την Κυριακή. Ο Σάκης εκείνη την εβδομάδα είχε δώσει άλλες δύο συνεντεύξεις. Μια στη Ναταλία μέσω skype και μια στο πλατό του Νίκου Μουτσινά. Είπαμε ότι αφού έχει βγει δύο φορές τι άλλο θα πούμε να έρθει στο πλατό καλύτερα; Που να ξέραμε ότι θα βρίσκαμε. Δέχτηκε με χαρά να έρθει στο πλατό ο Σάκης. Κι εμείς χαρήκαμε γιατί ξέραμε ότι δεν πάει συχνά σε πλατό”.

Η Σίσσυ Χρηστίδου πήρε έντονα θέση

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια προσέθεσε ότι:

“Πριν τη συνέντευξη κάναμε μια μικρή συζήτηση του τύπου να πούμε λεπτομέρειες για τη συναυλία. Από εκεί και πέρα εμένα δεν μου δόθηκε καμία οδηγία στο τι να ρωτήσω, πώς να το ρωτήσω ή πως να καθοδηγήσω. Εγώ είχα στο μυαλό μου να κάνω αυτή την ερώτηση γιατί μου έκανε τρομερή εντύπωση που κανείς δεν τον ρωτάει. Ρώτησα, απάντησε ο άνθρωπος εκτενώς με τον τρόπο που απάντησε και μπορεί ο καθένας να αξιολογήσει και να κρίνει την απάντηση που έδωσε. Απλά για να μην υπονοείται ότι υπάρχει ένα σύστημα ότι μεθοδευμένα ήρθε μετά την διακοπή της δίκης του Λιγνάδη και όλες αυτές τις βλακείες που ακούω. Ήθελα να το ξεκαθαρίσω. Aυτή ήταν η ροή. Δέχτηκε να έρθει και δεν μου τέθηκε κανένας περιορισμός σε αυτά που ήθελα να ρωτήσω. Είχα κι άλλα να ρωτήσω που δεν πρόλαβα”.

Σίσσυ Χρηστίδου

Νεότερα Άρθρα

Χριστούγεννα στο Σπίτι με το Mega με την Πάολα και τον Γιάννη Πλούταρχο

HerNews ka

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Περίμενα ότι θα πάρει έκταση το διαζύγιο μου αλλά δεν ήθελα να δώσουμε άλλη»

HerNews ka

Demy: «Αισθάνομαι εγκλωβισμένη στην εικόνα του καλού παιδιού, δεν είμαι μόνο το κορίτσι με τους φιόγκους»

HerNews ka