HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Σίσσυ Χρηστίδου για #MeToo: “Aν δεν μπορούν να απομακρυνθούν, ας φοβούνται λίγο περισσότερο”

Σίσσυ Χριστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου δε δίστασε για ακόμη μια φόρα να πάρει ανοιχτά θέση για το κίνημα#Meetoo.

Ορμώμενη από την συνέτευξη του Αντίνοου Αλμπάνη σχετικά με το bullying στους εργασιακούς χώρους και το κίνημα #MeToo ή Σίσσυ Χρηστίδου και η ομάδα της αναφέρθηκαν το πρωί της Κυριακής στις κακοποιητικές συμπεριφορές που διαδραματίζονται στο χώρο της τηλεόρασης.

Σίσσυ Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου τόνισε χαρακτηριστικά :Εγώ νομίζω ότι αν δεν είχα υποστεί το εργασιακό bullying που έχω υποστεί, θα είχα σταματήσει πάρα πολύ νωρίς σε αυτή τη δουλειά. Πριν 20 χρόνια που ξεκινήσαμε εμείς σαν δημοσιογράφοι, θεωρώ ότι ήταν και η μέθοδος, αυτονόητο. Τότε έλεγες ‘έτσι θα είναι, αφού δεν μιλάει ούτε ο διπλανός, ούτε ο παραδιπλανός’. Είναι πολύ διαφορετικά. Η γραμμή της πίεσης της δουλειάς που περνάει στο εργασιακό bullying με τη σεξουαλική παρενόχληση και τους βιασμούς ή την παιδεραστία. Είναι μεγάλη κλίμακα“.

Στη συνέχεια θέλησε να προσθέσει ότι :

“Μέσα σε όλη αυτή την ιστορία που έχει ξεκινήσει από πέρυσι η αλήθεια είναι ότι πάρα πολύς κόσμος έχει μαζευτεί να ξέρεις. Και άνθρωποι που και στη δική μας δουλειά γιατί συνέχεια λέει ο κόσμος ‘για την τηλεόραση δεν θα πείτε” ενώ “Μακάρι να έρθει η στιγμή που θα πούμε, αλλά δεν μπορούμε να το πούμε εμείς, πρέπει να το πουν τα πραγματικά θύματα. Έχουν αλλάξει οι άνθρωποι στάση που μέχρι τώρα ήταν πάρα πολύ γνωστοί στο χώρο μας για τον τρόπο που συμπεριφέρονται στους υπόλοιπους συνεργάτες τους και σε όσους είναι κάτω από αυτούς. Έχουν αλλάξει αρκετά τα πράγματα, και αν δεν μπορούν να απομακρυνθούν, ας φοβούνται λίγο περισσότερο”.

 

Νεότερα Άρθρα

Κώστας Μαρτάκης: «Δεν ήταν αυτό που ήθελα να κάνω στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου»

Her News b

Καλομοίρα: Η απάντηση στην Εύη Δρούτσα – «Δεν αφήνω κανέναν να πει τι μπορώ και τι δεν μπορώ να κάνω»

HerNews ka

Περικλής Κονδυλάτος: «Μήπως έχουν πέσει οι δείκτες νοημοσύνης σε αυτή τη χώρα;» – Όσα είπε για την Εύα Καϊλή

Her News