HerNews.gr
Beauty

Blow out: Το signature χτένισμα της Jennifer Lopez- Αυτά είναι τα 4 βήματα να το αποκτήσεις!

Jennifer Lopez-hernews

H Jennifer Lopez υιοθέτησε ένα άκρως διαχρονικό χτένισμα, το οποίο σίγουρα ήρθε για να μείνει, το  blow out .

Όσες γυναίκες είναι “in fashion”, θα γνωρίζουν πως το συγκεκριμένο χτένισμα φέρνει νότες από το ’90 και θα γίνει η νέα τάση για την άνοιξη του 2022. Αυτό έγινε φανερό και στα αγαπημένα μας catwalks της NYFW.

Η JLo είναι πάντα εκείνη που τραβάει τις εντυπώσεις και ειδικά μετά την ταινία “Marry me”, τη λατρέψαμε ακόμη περισσότερο. Ένα από τα στοιχεία που αγαπούν οι fans της πάνω της είναι τα περιποιημένα μαλλιά της, που επιμελείται πάντοτε ο Chris Appleton.

Το αποτέλεσμα, δε, είναι πάντα εντυπωσιακό! 

Blow out: Το signature χτένισμα της Jennifer Lopez- Αυτά είναι τα 4 βήματα να το αποκτήσεις!

To  signature χτένισμα δημιουργεί την αίσθηση όγκου ακόμη και κατευθείαν μετά το λούσιμο. Θα έλεγε κάνεις πως θυμίζει σε έναν βαθμό το φορμάρισμα που γίνεται στα κομμωτήρια. 

Επίσης, το blow out χτένισμα συνδυάζεται είτε με σπαστά μαλλιά είτε με μπούκλες. Το σημαντικό είναι πως το πιστολάκι, η βούρτσα ή τα ρόλει θα γίνουν το αγαπημένο σου εργαλείο styling. 

Kράτησε, λοιπόν, μακριά την πρέσα για να πετύχεις το τέλειο blow out!

1. Όταν είναι τα μαλλιά σου νωπά, μην αρχίσεις να στεγνώνεις αμέσως τα μαλλιά σου. Επίλεξε ένα θερμοπροστατευτικό και ένα hair styling προϊον, όπως είναι ο αφρός. 2. Στη συνέχεια, χρησιμοποίησε μια στρογγυλή βούρτσα για να κάνεις τους κυματισμους που τόσο καιρό ζηλεύεις. Σε αυτό που πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή, εόναι να τη στριφογυρνάς κατά τη διαδικασία του στεγνώματος. 3. Με το στέγνωμα της κάθε τούφας, χρησιμοποίησε τσιμπιδάκια που να μοιάζουν με σαλιγκάρι. Πώς διαφορετικά θα καταφέρεις να διατηρήσεις το σχήμα τους; Ολοκλήρωσε το υπέροχο αυτό look με μία λακ.

Πώς λοιπόν θα καταφέρεις να το αποκτήσεις;

# Όταν είναι τα μαλλιά σου νωπά, μην αρχίσεις να στεγνώνεις αμέσως τα μαλλιά σου. Επίλεξε ένα θερμοπροστατευτικό και ένα hair styling προϊον, όπως είναι ο αφρός.

#Στη συνέχεια, χρησιμοποίησε μια στρογγυλή βούρτσα για να κάνεις τους κυματισμους που τόσο καιρό ζηλεύεις. Σε αυτό που πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή, εόναι να τη στριφογυρνάς κατά τη διαδικασία του στεγνώματος.

#Με το στέγνωμα της κάθε τούφας, χρησιμοποίησε τσιμπιδάκια που να μοιάζουν με σαλιγκάρι. Πώς διαφορετικά θα καταφέρεις να διατηρήσεις το σχήμα τους; Ολοκλήρωσε το υπέροχο αυτό look με μία λακ.

#Αφαίρεσε με προσοχή και απαλές κινήσεις τα τσιμπιδάκια και κάνε ένα ελαφρύ μασαζ στις ρίζες, όσο τινάζεις τα μαλλιά σου! 

Αν ακολουθήσεις πιστά τα παραπάνω βήματα χωρίς να παραλείψεις κάποιο, τότε σίγουρα θα καταφέρεις να κάνεις το blow out σου εκθαμβωτικό

 

Νεότερα Άρθρα

Ciara: Η αλλαγή στο κούρεμα της που επιμελήθηκε ο Δημήτρης Γιαννέτος

HerNewskl

Τα οφέλη που έχει η αλόη βέρα στο δέρμα

Her News

Ενυδατικές κρέμες με SPF: Είναι πραγματικά αποτελεσματικές;

HerNewskl