HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Γιώργος Χρανιώτης: “Όταν ήμουν 20 ένας σκηνοθέτης προσπάθησε να κάνει κάτι μαζί μου”

Γιώργος Χρανιώτης

Ο Γιώργος Χρανιώτης προχώρησε σε μια μεγάλη αποκάλυψη.

Ο γνωστός ηθοποιός δε μάσησε τα λόγια του στην εκπομπή “DOT” το απόγευμα της Κυριακής. Μεταξύ άλλων, εκείνος αναφέρθηκε στη σχέση του, τον ερχομό του παιδιού, αλλά και το κίνημα #metoo.

Ο Γιώργος Χρανιώτης αποκάλυψε πως όταν ήταν 20 ετών, παραλίγο να πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από έναν σκηνοθέτη. 

Γιώργος Χρανιώτης

Τι δήλωσε ο Γιώργος Χρανιώτης σχετικά με αυτό το συμβάν;

O ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι “όταν εγώ ήμουν 20 χρονών υπήρχε ένας σκηνοθέτης που με κάλεσε σπίτι του, πήγα και προσπάθησε με πολύ προσεκτικό τρόπο να κάνει κάτι μαζί μου και τον απώθησα. Αυτό που της είπα ήταν ότι ‘μαμά, θυμάσαι που ήμουν 20 χρονών, γυμναζόμουν, έδινα για γυμναστική ακαδημία, ήμουν δυνατό αγοράκι 20 χρονών και είχα αυτή την αυτοπεποίθηση ότι αν συνεχίσεις κι είσαι πιο έντονος θα μπορέσω να κάνω κάτι και να αντιδράσω βίαια. Αν ένα παιδί ήταν αλλιώς, θα ήταν καταστροφικό το αποτέλεσμα’. Είμαι τυχερός παρά ικανός που γλίτωσα αυτή την παρενόχληση που δεν ξέρω τι επιπτώσεις θα είχε στη ζωή μου. Έχω συναντήσει συμπεριφορές πολύ απαξιωτικές”.

https://hernews.gr/category/celebrities/

Στη συνέχεια, εκείνος θέλησε να προσθέσει με τη σείρα του πως:
“Δεν χρειάζεται να ανεχτείς τίποτα. Τίποτα που δεν θέλει το σώμα σου. Εμένα 20 χρονών εκείνη την ώρα μου μίλησε το σώμα μου και μου είπε: ᾽Γιώργο μπορείς να κάνεις υποχωρήσεις στη ζωή σου αλλά αυτή τη σεξουαλική παραχώρηση δεν μπορείς να την κάνεις. Θα σου στοιχίσει πολύ αν την κάνεις.᾽ Και ευτυχώς το άκουσα. Θυμάμαι το ερώτημά μου εκείνη την ώρα. Μήπως πρέπει να ενδώσω γιατί έτσι είναι τα πράγματα. Μήπως έτσι είναι τα πράγματα;”

 

Νεότερα Άρθρα

Βάνα Μπάρμπα: «Βολεύτηκα στην ομορφιά της δόξας»

Her News b

Survivor All Star: Ποιοι έχουν υπογράψει και ετοιμάζονται να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο;

HerNews ka

Κώστας Τσουρός: «Kαίγονταν άνθρωποι δίπλα μου και έπρεπε να βγω ζωντανά να μεταδώσω την είδηση»

Her News