HerNews.gr
Beauty

Scrub χειλιών: Πώς να αποκτήσεις σαρκώδη χείλη με φυσικό τρόπο;

Τα juicy χείλη είναι μία από τις μεγαλύτερες επιθυμίες των γυναικών και με ένα απλό και φυσικό scrub  χειλιών μπορείς να το πετύχεις.

Η skincare ρουτίνα είναι must και η διαδικασία της απολέπισης είναι μια μοναδική ιεροτελεστία. Το scrub μπορεί να γίνει και στο πρόσωπο και το σώμα και οι ιδιότητες του ποικίλουν. 

Όσο έχει κρύο, τόσο τα χείλη αφυδατώνονται και ξεφλουδίζουν. Κανέναν κραγίον δε μπορεί να σταθεί ομοιόμορφα σε αυτά και ειδικά τα matte. Η τραχιά τους υφή είναι αυτό που σε ενοχλεί περισσότερο από όλα. 

Τα scrub χειλιών θα σου φέρνουν την άνοιξη και θα σου δώσουν μια ανάσα φρεσκάδας στην εμφάνιση σου. Τα lips balms δε θα σε σώσουν ειδικά όταν η κατάσταση τους έχει προχωρήσει. Τα scrub χειλιών θα είναι από τα αγαπημένα σου βήματα περιπόιησης της επιδερμίδας σου! 

Scrub χειλιών: Πώς να αποκτήσεις σαρκώδη χείλη με φυσικό τρόπο;

Ποιο είναι το scrub χειλιών που θα μεταμορφώσει τα χείλη σου;

Αυτό που θα χρειαστείς είναι μόνο τα παρακάτω υλικά και φυσικά καλή διάθεση. 

Α. Ζάχαρη
Β. Μέλι
Γ. Ελαιόλαδο
Δ. Κανέλα

Ποια θα είναι όμως τα επόμενα βήματα; Τοποθέτησε σε ένα μικρό μπολ δύο μικρά κουταλάκια ζάχαρη και ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι, ελαιόλαδο και κανένα. Η ποσότητα που θα έχει η κανέλα να είναι περίπου μία πρίζα. Ανακάτεψε καλά μέχρι να υπάρξει μια ομοιογένεια στο μείγμα. Το scrub σου είναι έτοιμο για χρήση!

Scrub χειλιών: Πώς να αποκτήσεις σαρκώδη χείλη με φυσικό τρόπο;

Η εφαρμογή του

Τοποθέτησε το scrub που έφτιαξες μόνη σου με απαλές και κυκλικές κινήσεις για περίπου 2-3 λεπτά. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι να το αφαιρέσεις με χλιαρό νερό ή με μία νωπή πετσέτα.

Με αυτόν τον τρόπο θα απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια τους και θα φαίνονται και πιο υγιή, αλλά και πιο σαρκώδη.

Είσαι έτοιμη να λάμψεις και όλες να κοιτούν με θαυμασμό τα χείλη σου; Σίγουρα, θα αρχίσουν να σε ρωτούν πώς κατάφερες να έχεις ένα τόσο φυσικό αποτέλεσμα. 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Hailey Bieber: Αφήνει πίσω της το glazed donut style υιοθετώντας μια νέα τάση

HerNewskl

Kendall Jenner: Υιοθέτησε το χτένισμα που θα χρειαστεί μόλις 2 λεπτά για να αντιγράψετε!

HerNewskl

Hailey Bieber: Αυτό είναι το αγαπημένο της setting spray

HerNewskl