HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 21 έως 27 Φεβρουαρίου

Ζώδια: Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα ζώδια από 21/2 έως 27/2.

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη!

ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)

Ξεκινά για εσάς τα ζώδια του Κριού μια εβδομάδα που θα πρέπει να εστιάσετε ιδιαίτερα στο να επικοινωνήσετε με κόσμο. Ώρα να πείτε ακριβώς αυτά που θέλετε έτσι ώστε να τα βγάλετε από μέσα σας. Επίσης θα σας δοθούν ευκαιρίες να ταξιδέψετε με πολύ δικά σας άτιμα και πραγματικά να περάσετε υπέροχα. Προς το τέλος της εβδομάδας θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με το σπίτι σας και με άτομα της οικογενειάς σας.

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαρ)

Μια εβδομάδα που θα θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα συγχρόνως.. Από τη μια να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τις σχέσεις σας και από την άλλη τα έξοδα να τρέχουν.. Παράλληλα νιώθετε μια οικονομική ανασφάλεια.

Προς το τέλος της εβδομάδας όμως, θα σας δοθούν ευκαιρίες να επικοινωνήσετε με αρκετό κόσμο, να λάβετε πολλά και ευχάριστα μηνύματα και να κάνετε και κάποια ταξιδια με πολύ αγαπημένα σας άτομα.

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί -21 Ιούν )

Τα ζώδια των Διδύμων, στην αρχή της εβδομάδας θα έχετε την ανάγκη να κλειστείτε στον εαυτό σας και να κάνετε τον απολογισμό σας. Όμως θα πρέπει προς τα μέσα της εβδομάδας να εστιάσετε σε σχέσεις και συνεργασίες σας, για να λύσετε κάποιες εκκρεμότητες. Καθώς θα κυλάει η εβδομάδα αρκετοί θα θελήσετε να κάνετε κάποια οικονομικά ανοίγματα, αρκετά ευνοϊκά για εσάς που θα σας αποφέρουν οφέλη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν -22 Ιουλ)

Στις αρχές της εβδομάδας τα ζώδια του Καρκίνου θα βρεθείτε με φιλικά σας άτομα, όπου θα σας δοθεί η ευκαιρία να περάσετε καλά, να διασκεδάσετε και να πάρετε άπλετη αγάπη. Κάποιοι στόχοι και όνειρα σας πραγματοποιούνται!
Έχετε μεγάλη ανάγκη να νιώσετε πως οι φίλοι σας στηρίζουν σε όλο αυτό και είναι δίπλα σας. Προς το τέλος της εβδομάδας, δώστε βαρύτητα σε σχεσεις και συνεργασίες για να αποφύγετε κάποια παράπονα.

ΛΕΩΝ( 23 Ιουλ-22 Αυγ)

Όλη η εβδομάδα σχεδόν σας βρίσκει με το βλέμμα στραμμένο στα επαγγελματικά σας. Ευκαιρίες σας δίνονται και εσείς θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε..
Ίσως και να πρέπει να κάνετε και κάποιες ριζικές αλλαγές σχετικά με τα επαγγελματικά σας. Προς το τέλος της εβδομάδας όμως, θα θελήσετε να χαρείτε, να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφα με ένα ερωτικό σύντροφο που σας ξεσηκώνει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23 Αυγ-22 Σεπ)

Είναι η εβδομάδα που εσείς πρέπει να επεκταθείτε! Ώρα να πραγματοποιήσετε και ένα μακρινό ταξίδι, να δείτε άλλο κόσμο και να αλλάξετε ακόμα και τη φιλοσοφία ζωής σας. Αν τα επαγγελματικά σας σας πιέζουν, προσπαθήστε να μην εκνευριστείτε για να μπορέσετε να κρατήσετε τις ισορροπίες και να βρείτε τις λύσεις σας.
Προς το τέλος της εβδομάδας, σας περιμένουν όμορφες στιγμές με φίλους και αρκετή διασκέδαση.

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-20 Οκτ)

Τα ζώδια του Ζυγού καλό είναι να εστιάσετε αυτή την εβδομάδα σε οικονομικές εκκρεμότητες που δεν θέλατε να ασχοληθείτε το προηγούμενο διάστημα.
Τώρα θα βρείτε λύσεις χωρίς να κρύβετε το πρόβλημα κάτω από το χαλί, γιατί αυτό θα είναι κακό για εσάς αργότερα. Το ξέρω πως οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι πολλές και θα σας πνίξουν αυτή την εβδομάδα, αλλά θα πρέπει να κάνετε υπομονή και να μην έχετε νεύρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(21 Οκτ-22 Νοε)

Ευκαιρίες δίνονται στα ζώδια του Σκορπιού αυτή την εβδομάδα. Ώρα να επικοινωνήσετε τα θέλω σας και να πάρετε πολλά και ευχάριστα νέα. Ειδικά στις αρχές της εβδομάδας, ένας έρωτας για τους αδέσμευτους θα προκύψει σε ένα ταξίδι σας και αυτό θα σας φτιάξει κατά πολύ τη διάθεση. Αν κάποιοι από εσάς θέλετε να αγοράσετε ένα μεταφορικό μέσον ή να κλείσετε κάποιες συμφέρουσες συμφωνίες, τώρα είναι η στιγμή.

ΤΟΞΟΤΗΣ(23 Νοε-21 Δεκ)

Τα ζώδια του Τοξότη θα απαιτήσετε μια οικονομική αύξηση στη δουλειά σας και πιστεύω πως είναι η σωστή στιγμή να το κάνετε. Ζητήστε αυτό που θέλετε για να σας δοθεί, γιατί εδώ και καιρό νιώθετε μια ανασφάλεια σχετικά με τα χρήματα σας.
Προς το τέλος της εβδομάδας θα δεχθείτε μεγάλη βοήθεια από τα αδέλφια σας και θα υπάρξουν πολλές και ευχάριστες επικοινωνίες, όπως και ευχάριστες μετακινήσεις μαζί τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-22 Ίαν )

Εσείς έχετε στριμωχτεί λίγο με τα οικονομικά σας και από την εργασία σας νιώθετε μια απογοήτευση. Ίσως πιστεύετε πως δεν παίρνετε τα χρήματα που σας αξίζουν. Εστιάστε στις αρχές της εβδομάδας σε σχέσεις και συνεργασίες για να μην ακούσετε κάποια παραπονάκια. Προς το τέλος της εβδομάδας θα προκύψουν καλά νέα, όπως και αρκετές και ευχάριστες μετακινήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν -19 Φεβ)

Τα ζώδια του Υδροχόου θελήσετε στις αρχές της εβδομάδας να κλειστείτε στον εαυτό σας και να κάνετε τον απολογισμό σας. Δεν αποκλείετε να νιώσετε την ανάγκη να κοιμηθείτε λίγο παραπάνω, όμως θα ήθελα να μην το κάνετε για πολύ, γιατί επιβάλλεται να ασχοληθείτε με το σύντροφο ή το συνεργάτη σας. Ώρα να λύσετε κάποια θέματα που σας απασχολούν, ξέρω πως νιώθετε κουρασμένοι αλλά αυτές τις ημέρες επιβάλλεται να το κάνετε.

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ -20 Μαρ)

Αυτή η εβδομάδα σας βρίσκει με φίλους ή με μια ομάδα ανθρώπων που έχετε ένα κοινό σκοπό ή όραμα. Θα υπάρχουν ευχάριστες επαφές μαζί τους και θα δείτε πως οι στόχοι σας έχουν αρχίσει να πραγματοποιούνται στο έπακρο. Τώρα, αν λέγονται κάποια λόγια πίσω από τη πλάτη σας ή κάποιοι κινούνται παρασκηνιακά, να ξέρετε πως λίγο αργότερα θα το μάθετε και θα πάρετε τα μέτρα σας σχετικά με αυτούς.

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος

Contact @ :

Instahttps://www.instagram.com/katselievi/

FB:  https://www.facebook.com/evi.katseli

Νεότερα Άρθρα

Καρκίνος: Τα τυχερά χρώματα του ζωδίου

Her News

Ανάδρομος Ερμής μέχρι και τις 22/06

Her News b

Αστρολογικές προβλέψεις Μαΐου απο τη Μάρι Γιόβα: Ένας άνεμος που μεταμορφώνει & αλλάζει τον κόσμο

Her News