HerNews.gr
Αφιερώματα

22/2/22: Η πιο σημαντική μέρα της δεκαετίας έφτασε!

22

Η 22 Φεβρουαρίου 2022 αποτελεί μια ιδιαίτερη περίπτωση ημερομηνίας, επειδή είναι παλίνδρομη. Αυτό σημαίνει ότιδιαβάζεται το ίδιο προς τα πίσω και προς τα εμπρός (2/2/22).

Ο καθηγητής Aziz Inan του University of Portland στο Όρεγκον, που μελετά παλίνδρομες ημερομηνίες για περισσότερα από 14 χρόνια, κάνει λόγο για την πιο ξεχωριστή ημερομηνία εδώ και πάνω από μια δεκαετία.Ωστόσο δεν πρόκειται μόνο για ημερομηνία μοναδική. Πρόκειται και για μια ημέρα που όπως επισημαίνουν οι ειδικοί, προσφέρει μόνο αισιοδοξία, κοινωνικότητα και ενσυναίσθηση. Κάποιοι την παρομοιάζουν με μια συμπαντική απάντηση στην έλλειψη ανθρώπινης επαφής που βιώσαμε εν μέσω της πανδημικής κρίσης και που μας στοίχισε πολύ.

2022

Καταξιωμένοι αριθμολόγοι μιλούν για μια ημερομηνία άκρως σημαντική. Αυτό προκύπτει, διότι πιστεύουν σύμφωνα με τις έρευνες και τις μελέτες τους ότι η δύναμη του 2, σήμερα, μεγαλώνει ακόμα περισσότερο.

«Δύο είναι ο αριθμός της διαίσθησης, της παρατήρησης και των σχέσεων», λέει η αριθμολόγος Τζάσμιν Γουλφ. Εάν ανατρέξετε στην ημερομηνία 2/2/22 νωρίτερα αυτόν τον μήνα μπορεί να εκπλαγείτε!  Ήταν μια ημερομηνία επίσης γεμάτη με την ενέργεια του 2. Ίσως να εντοπίσετε συνεργασίες και σχέσεις που είτε δημιουργήθηκαν, είτε ενισχύθηκαν τη συγκεκριμένη ημέρα.

Αλλά σήμερα, όπως αναφέραμε θα μπορούσε να πει κανείς ότι η δύναμη του 2 μεγαλώνει ακόμη περισσότερο. Αντανακλά την ανθρώπινη ανάγκη μας για συνεργασία και ομαδική εργασία, σύμφωνα με την αριθμολόγο Τζοάνα Ογκούστα. «Αυτή η μέρα είναι μια υπέροχη μέρα για να σκεφτούμε πώς επικοινωνούμε με τους αγαπημένους μας και να επιδιώξουμε να διατηρήσουμε μια ανοιχτή καρδιά», λέει.

Η τελευταία φορά που συνέβη κάτι ανάλογο ήταν στις 11 Νοεμβρίου 2011, που γραφόταν ως «11/11/11». Και δεν θα ξανασυμβεί για τα επόμενα 400 χρόνια. Εδώ και αρκετές ώρες, χρήστες των social media αλλά και μέσα ενημέρωσης «γιορτάζουν» την «Happy Τwosday».

date

Μην χάνετε λοιπόν την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε όλα όσα θέλετε για την ζωή σας σήμερα. Να προσπαθήσετε να γεφυρώσετε κάθε σας επιθυμία. Το σύμπαν σήμερα, επιτέλους.. συνωμοτεί!

Happy Twosday σε όλους! 

Νεότερα Άρθρα

Λας Βέγκας: Σαν σήμερα αποκτά ζωή η “πόλη της αμαρτίας”

Her News b

Οι 5 μεγαλύτερες προσωπικότητες του κόσμου: Ποιοι είναι & γιατί

Her News

Μπομπ Μάρλεϊ: Η ζωή & η καριέρα του “Βασιλιά της Ρέγκε” που σαν σήμερα “έφυγε” από τη ζωή

HerNews ka