HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό: Τι θα δούμε στο τρίτο επεισόδιο

Ένας σύγχρονος Άγιος. Μία εμβληματική φυσιογνωμία που φώτισε με τον πνευματικό του λόγο πλήθος ανθρώπων. Την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου, στις 22:30 στο MEGA, έρχεται το 3ο επεισόδιο της ιστορικής-βιογραφικής σειράς «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό» με την κοίμηση του Γέροντα Αρσενίου που ταράζει τις ισορροπίες στην κοινότητα.

Ήδη από το πρώτο επεισόδιο η νέα σειρά του MEGA «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό» λατρεύτηκε από τους τηλεθεατές.

Η σειρά αναφέρεται στον βίο του Αγίου Παΐσιου, ο οποίος υπήρξε μία ξεχωριστή πνευματική μορφή κι ένας αληθινός φάρος της ορθοδοξίας, που φώτισε τα πλήθη με τον λόγο του.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο 3:

Σαράντα μέρες μετά την εγκατάσταση των ξεριζωμένων στο κάστρο της Κέρκυρας, ο Γέροντας Αρσένιος «κοιμάται» στο νοσοκομείο της πόλης στις 10 Νοεμβρίου του 1924. Αυτό το γεγονός συγκλονίζει όλη την κοινότητα, γιατί ο Γέροντας Αρσένιος ήταν ο πνευματικός τους πατέρας, ο γιατρός, ο δάσκαλος τους. Ήταν ο άνθρωπος που πραγματικά διατήρησε την ελληνική και τη χριστιανική ψυχή στα χωριά της περιοχής των Φαράσων. Αμέτρητα τα θαύματα που επιτέλεσε εν ζωή. Η κοίμησή του ανατρέπει τα πάντα στην κοινότητα. Αρχίζουν οι εντάσεις, οι διαπληκτισμοί και οι έριδες.

Ένα εκλεκτό καστ ηθοποιών ερμηνεύει τους χαρακτήρες της σειράς «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό» . Το σενάριο υπογράφει ο Γιώργος Τσιάκκας και τη σκηνοθεσία ο Στάμος Τσάμης. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε τόπους όπου ο Άγιος Παΐσιος έζησε, όπως η Κόνιτσα και το Άγιον Όρος.

Πρωταγωνιστούν:

Νικήτας Τσακίρογλου, Σμαράγδα Σμυρναίου, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Χριστίνα Παυλίδου, Δημήτρης Ήμελλος, Δρόσος Σκώτης, Δέσποινα Γκάτζιου

Στον ρόλο του Αγίου Παϊσίου, ο Προκόπης Αγαθοκλέους Στον ρόλο του Γέροντα Κυρίλλου, ο Γιώργος Αρμένης Στον ρόλο του βοσκού Θόδωρου, ο Γιάννης Στάνκογλου

Στον ρόλο του Ηγούμενου Καλλίνικου, ο Κώστας Αποστολάκης

Στον ρόλο της κυρά-Γιώργαινας, η Ρηνιώ Κυριαζή

Στον ρόλο του Αρσενίου Εζνεπίδη, ο Παΐσιος Έξαρχος

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Χαμογέλα και Πάλι»: Πρεμιέρα το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου

HerNews ka

Χρίστος Αντωνιάδης – Αφροδίτη Τσώνου: Οι λεπτομέρειες για τη βάφτιση των δίδυμων παιδιών τους

Her News

Μαρία Μπεκατώρου: Η επαγγελματική της διαδρομή, οι διακοπές και το «The Chase»

Her News