HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Άγγελος Μπράτης: “Θα μου άρεσε να κάνω κάτι άλλο τηλεοπτικά πέρα από το GNTM”

O Άγγελος Μπράτης μίλησε για μια άσχημη περίοδο της ζωής του.

Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” και τον Νίκο Μουτσινά για το ριάλιτι μόδας, GNTM. Επίσης, αναφέρθηκε στην πολυετή καριέρα του στον χώρο της μόδας.

Άγγελος Μπράτης

Πιο συγκεκριμένα ο Άγγελος Μπράτης ανέφερε πως ““στο GNTM ήταν πάρα πολύ ωραία. Όχι απλά έμαθα πως γίνεται, που έχει πολύ ενδιαφέρον, αλλά μου αρέσει. Έχει ένα είδος ματαιοδοξίας. Το ομολογώ. Για τα μοντέλα που έχει ξεχωρίσει όλα αυτά τα χρόνια μέσα από το GNTM. Εγώ επέμεινα πολύ για την Παρασκευή. Μου άρεσε πάρα πολύ. Κι εξακολουθεί να μου αρέσει. Ο Αιμιλιάνο κάνει φοβερά πράγματα στο Μιλάνο και το είχαμε δει όλοι από την πρώτη στιγμή”.

Στη συνέχεια, ο ίδιος αναφέρθηκε στα σχέδια που του επιφυλάσσει το μέλλον και στο τι θα ήθελε να κάνει, ενώ προσέθεσε ότι:

“Θα μου άρεσε να κάνω κάτι άλλο τηλεοπτικά πέρα από το GNTM. Επειδή μου αρέσουν πολύ οι άνθρωποι γενικά, μου αρέσει να γνωρίζω ανθρώπους και να τη γλώσσα τους, να μαθαίνω πράγματα, θα μου άρεσε να παίρνω συνεντεύξεις. Θα ήθελα να πάρω συνέντευξη από έναν περιπτερά και να τον ρωτήσω ποια τσίχλα σας κλέβουν περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη; Έχω ερωτηματικά. Θέλω να μάθω. Θέλω να ξέρω”.

Όσο για την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είπε πως:

“Την Ισμήνη τη γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια. Έχει περπατήσει για εμένα πολλές φορές και στην Αθήνα και στο Μιλάνο. Τα πήγε νομίζω καλά. Στην αρχή είναι δύσκολο. Δεν είναι απλό. Στο λέω εγώ που την πρώτη χρονιά, το ότι με κράτησαν… Είχα κατάθλιψη. Δεν είχε να κάνει όμως με το GNTM ότι είχα κατάθλιψη. Αυτό με βοηθούσε”.

Άγγελος Μπράτης

Νεότερα Άρθρα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αναλαμβάνει και επίσημα την παρουσίαση του “Shopping Star” – Η ανακοίνωση του καναλιού

HerNews ka

Survivor 2022: Τσακωμοί, ο νέος Τριαντάφυλλος και το φαβορί

Her News b

Μπάγια Αντωνοπούλου: Η επίθεση στα γραφεία μας & η μεγάλη τηλεοπτική επιστροφή

HerNews ka