HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μαρία Ιωαννίδου: “Έκανα πολλές αμβλώσεις με τον Σειληνό σε πολύ νεανική ηλικία. Προσέξτε κορίτσια”

Μαρία Ιωαννίδου-hernews

Tι αποκάλυψε η Μαρία Ιωαννίδου on air;

Η ίδια θέλησε να μιλήσει στην εκπομπή  “Πρωινό” το πρωί της Τετάρτης στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Προχωρώντας σε μεγάλες αποκαλύψεις η ηθοποιος- χορεύτρια αναφέρθηκε στον γάμο της με τον Βαγγέλη Σειληνό, λέγοντας ότι:

“Έκανα πολλές αμβλώσεις με τον Σειληνό σε πολύ νεανική ηλικία. Προσέξτε κορίτσια. Είχα κάνει τέσσερις αμβλώσεις και μία αποβολή πάνω στη σκηνή. Καλά να ‘ναι εκεί που είναι αλλά δεν με πρόσεχε. Ήμουν κοριτσάκι. Δεν μπορούσα να το πω στη μαμά μου και πόσο μάλλον τότε, οπότε πήγαινα με τις φίλες μου να κάνω τις αμβλώσεις. Δεν γινόταν σωστά […] Εγώ ήμουν πολύ ερωτευμένη με τον Σειληνό. Ήταν ο παιδικός μου έρωτας. Ο πρώτος έρωτας, τον γνώρισα 9 χρονών. Μπήκε μέσα στη σχολή ο Θεός του χορού. Μείναμε όλες ξερές. Κάποια στιγμή από ένστικτο μάλλον, ήμουν 9 τότε, με κάρφωσε και άρχισε να μου κάνει διάφορες ερωτήσεις. Μούγκα εγώ. Κοκκίνισα, έτρεμα. Ήταν τέτοια η συγκίνησή μου που κατουρήθηκα. Κανονικά. Αισθάνθηκα μία υγρασία στο εσώρουχό μου και είχα κατουρηθεί, επειδή μου μίλησε ο μέγας Σειληνός. Ο φτερωτός Θεός. Δεν ήξερα ότι δεν ήμουν παρθένα πια”.

Μαρία Ιωαννίδου-hernews

Η Μαρία Ιωαννίδου και ο Βαγγέλης Σειληνός

“Από τα 14-15 και μετά είχαμε σχέση κανονική […] Ο Σειληνός ήταν άγαρμπος. Δεν ήξερε να προσέξει ένα κοριτσάκι και δεν ταιριάζαμε. Την πρώτη νύχτα του γάμου για να καταλάβετε έκλαιγα κι έλεγα θέλω τη μαμά μου και με πήγε στη μαμά μου στο Μαρούσι. Έκλαιγα. Δεν ήθελα. Ήθελα τη μαμά μου ”.

Στη συνέχεια, μίλησε για τις καταγγελίες που έχουν γινει τον τελευταιο χρόνο, ενώ δε δίστασε να τονισει πως:

Ποιος είναι ο Λιγνάδης; Δεν θα ανακατευτώ με βούρκο και χυδαιότητα γιατί εγώ βγήκα να μιλήσω ευγενικά, σωστά και πολιτισμένα για τους ανθρώπους που γνώριζα, όπως τον Πέτρο και τον Κιμούλη που δεν έκανε τίποτα και καταδικάστηκε τζάμπα και βερεσέ από την κοινή γνώμη. Ξαφνικά δεν είναι στο θέατρο. Και τον Χαϊκάλη. Όλα αυτά ήταν σε σχέση με τους χαρακτήρες τους. Καταδικάζουμε τους χαρακτήρες και τους πετάμε έξω;”.

Μαρία Ιωαννίδου-hernews

 

Νεότερα Άρθρα

Σπύρος Δημητρίου: Με την Demi Jo στη Μύκονο μετά το διαζύγιο με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Her News b

Βάσια Παναγοπούλου: “Στις σχέσεις και τους γάμους δεν είχα τόσο ταλέντο όσο ίσως έχω στη δουλειά μου”

Her News b

Γωγώ Τσαμπά για τους γονείς ομοφυλόφιλων παιδιών: «Δεχτείτε τα παιδιά σας έτσι όπως είναι, αγκαλιάστε τα»

Her News