HerNews.gr
Σχέσεις

Είναι ο ένας και μοναδικός; Αυτά τα χαρακτηριστικά θα στο πουν

man

Όχι, το ψηλός, μελαχρινός με μούσια, δεν είναι τα τέλεια χαρακτηριστικά που ψάχνουμε..

man

Ένας άνθρωπος για να είναι ο ιδανικός πρέπει να έχει αληθινά συναισθήματα, και να σε κάνει να τον ερωτεύεσαι κάθε μέρα. Τα χαρακτηριστικά του θα πρέπει να σε κάνουν να νιώθεις χαρούμενη που τον έχεις δίπλα σου.

Ποια είναι λοιπόν τα 8 αυτά πράγματα που όλες πρέπει να ψάχνουμε; 

  • Έχει χιούμορ και γελάει με τα αστεία σου. Και γελάει πραγματικά, όχι από ευγένεια! Και παράλληλα, σε κάνει και εσένα να γελάς!
  • Ξέρει τι σου αρέσει και δεν φοβάται να στο προσφέρει. Είναι όμορφο μετά από ένα διάστημα σχέσης να βλέπεις ότι ο άνθρωπός σου έχει καταλάβει τι σου αρέσει και δεν σου κάνει δώρα που δεν είναι καθόλου “εσύ”.
  • Ξέρει τι θέλεις πριν καν το πεις. Αυτή την επικοινωνία με τη σκέψη, είναι πραγματικά τόσο δύσκολο να την βρεις, αλλά τόσο μαγικό όταν συμβαίνει!
  • Σε υποστηρίζει σε ό,τι κάνεις. Χωρίς δεύτερες σκέψεις, χωρίς ανταγωνισμούς και ζήλιες, χωρίς να φοβάται ότι θα επιτύχεις περισσότερο από εκείνον. Σε στηρίζει και στο δείχνει, κι όταν δεν συμφωνεί το επικοινωνεί με υγιή τρόπο.man
  • Σου λέει ότι είσαι όμορφη. Όχι επειδή η ομορφιά είναι πάνω απ’ όλα, αλλά γιατί όντως σε βλέπει και λιώνει και θέλει στο πει για να νιώσεις όμορφα.
  • Μπορεί να τσακωθεί χωρίς να σπάσει το σπίτι. Ας μην γελιόμαστε. Δεν γίνεται να μην τσακώνεσαι ποτέ με τον άνθρωπο που περνάς τη ζωή σου μαζί του. Αλλά το θέμα είναι πώς είναι αυτοί οι τσακωμοί… Τοξικοί, με φωνές και πράγματα που σπάνε ή με ειλικρινή επικοινωνία αναγκών και συναισθημάτων;
  • Σε φροντίζει. Και το κάνει με ειλικρίνεια και ησυχία. Σε φροντίζει χωρίς να χρειαστεί να το ζητήσεις και δεν νιώθει την ανάγκη να “φωνάξει” ότι το κάνει. Σε φροντίζει μ’ έναν τρόπο που σε κάνει να αισθάνεσαι ότι πραγματικά σε αγαπάει.
  • Ξέρει ότι δεν είστε ένα. Γιατί είναι πολύ γλυκό το “εμείς” και το “είμαστε ένα”, αλλά μπορεί να γίνει τοξικό και χειριστικό. Θέλεις έναν άνθρωπο δίπλα σου που να σου έχει εμπιστοσύνη να βγεις μόνη, να σέβεται τον χώρο σου, να σε αφήνει να αναπνέεις και να αντιλαμβάνεται ότι είστε δύο ολόκληρα που βρήκατε ο ένας τον άλλον, κι όχι δύο μισά! 

Νεότερα Άρθρα

Γιατί μας αρέσουν τα κακά παιδιά;

Her News

Δεύτερο Ραντεβού: Όλα όσα φωνάζουν “όχι”

Her News b

3 μηνύματα που μπορείς να στείλεις για να τον κερδίσεις

Her News b