HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μαρίνα Σάττι: “Ντρεπόμουν από μόνη μου να έρθει ο μπαμπάς μου να με πάρει”

Μαρίνα Σάττι

Η Μαρίνα Σάττι έκανε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά στην εκπόμπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη ζωή της και τα παιδικά της χρόνια, αναφέροντας ότι: 

“Μεγάλωσα στο Ηράκλειο της Κρήτης, πέρασα στην Αρχιτεκτονική αλλά ήθελα να έρθω στην Αθήνα να γίνω ηθοποιός. Το ήξερα ότι θα πάω προς τα εκεί. Να πω την αλήθεια δεν ήταν δύσκολη απόφαση.

Επίσης, αποκάλυψε πως ο πατέρας της ήταν από το Σουδάν και η μητέρα της Ελληνίδα”. 

Μαρίνα Σάττι

Στη συνέχεια, η Μαρίνα Σάττι είπε:

“Δεν ξέρω αν ήταν τόσο έντονο αυτό που είχα βιώσει από το εξωτερικό περιβάλλον ή αν το βίωνα μόνη μου δραματικά. Ντρεπόμουν από μόνη μου να έρθει ο μπαμπάς μου να με πάρει από το φροντιστήριο γιατί είναι μαύρος, δεν ήταν συνηθισμένο τότε και στην Κρήτη. Η γιαγιά μου στο Ηράκλειο ήταν η πρώτη φορά που έβλεπε μαύρο άνθρωπο από κοντά. Γι΄αυτό και θαυμάζω τη μαμά μου. Δεν ξέρω αν τα παιδάκια στο σχολείο το λένε για να σε πονέσουν. Σε ένα reunion τα Χριστούγεννα στην Κρήτη ήρθε ένας συμμαθητής μου και μου ζήτησε συγγνώμη γιατί ένιωσε ότι μπορεί να με πλήγωσε που με πείραζε στο σχολείο. Πήρα πολύ χρόνο και σκέφτηκα και αποδέχτηκα κάποια πράγματα γιατί δεν ήξερα πώς να υπάρχω στην κοινωνία. Δεν ξέρω ακόμα τι φοβάμαι. Είναι όλο αυτό που γίνεται στο ίντερνετ και στην τηλεόραση”.

Μαρίνα Σάττι

Νεότερα Άρθρα

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Δε χτυπάει το τηλέφωνό μου για δουλειά;» – Η αντίδραση σε ερώτηση δημοσιογράφου

Her News

Αλέξης Τσίπρας για μετεκλογικές συνεργασίες: “Δεν θέλω να αποκλείσω κανέναν εκ των προτέρων”

Her News b

Κοινωνία Ώρα MEGA: Ξεκαρδιστικός διάλογος με ηλικιωμένο – «Πάντα και παντού μαζί. Και στο κρεβάτι & στη δουλειά»

HerNews ka