HerNews.gr
Μόδα

Högl: Η συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 ρίχνει μια αισιόδοξη ματιά στο μέλλον

Με λίγους δύσκολους μήνες πίσω μας,  η συλλογή Högl για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 είναι ήρεμη αλλά και παιχνιδιάρικη. Είναι μια κομψή παύση καθώς αναπνέει ανακούφιση, ακολουθούμενη από μια αισιόδοξη ματιά στο μέλλον.

Η Högl σχεδιάζει για μια ζωή που είναι απλά εύκολη.

Η συλλογή Högl χαρακτηρίζεται από νέες, καινοτόμες, εύκολες σιλουέτες. Σύγχρονη θηλυκότητα, μειωμένος σχεδιασμός σε νέα, απαλά και φρέσκα χρώματα – πάντα σε συνδυασμό με τα υψηλότερα πρότυπα άνεσης.

Η μινιμαλιστική αισθητική, που εντυπωσιάζει με αγνότητα και άνεση, αποπνέει γαλήνη.

Αυτό αντανακλάται σε ανοιχτόχρωμες, απαλές αποχρώσεις – μεταφέρουμε τα απογυμνωμένα χρώματα της συλλογής Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021. Απολαύστε ουδέτερους τόνους όπως εκρού ή κρεμ και απαλούς παστέλ τόνους σε φρέσκα χρώματα όπως «μπανάνα» και «ελαφρύ τζιν».

Συνδυάζοντας φυσικά υλικά με χειροποίητη εμφάνιση, κατακτήσαμε την τέχνη της δημιουργίας παπουτσιών με αυθεντική εμφάνιση που είναι σε αρμονία με τον φυσικό κόσμο. Οι ζεστοί, φυσικοί τόνοι ενώνονται για να δώσουν μια εναρμονισμένη εμφάνιση.

Στη συνέχεια, προσθέστε ένα από τα μοναδικά και εντυπωσιακά μας σχέδια για να τα παρακολουθήσετε πραγματικά να ανθίζουν. Έντονα χρώματα, σύνθετα floral prints, βαφές και εκφραστικά υλικά σκορπίζουν τη χαρά της μόδας.

Μειωμένο & συγκεντρωμένο, μοντέρνο, εύκολο & αρμονικό:

Η σειρά ESSENTIALS της συλλογής Högl ανανεώνει τις casual γόβες και loafers. Επιλέξτε ένα τονικό συνδυασμό χρωμάτων, τετράγωνα δάχτυλα ή καλυμμένες γόβες σε νέα σχήματα για να δώσετε στα πόδια σας ένα καινοτόμο αλλά απλό makeover. Σανδάλια και φλατ με απαλές, επενδυμένες τιράντες δίνουν τη σωληνοειδή εμφάνιση μπροστά και στο κέντρο.

Εν τω μεταξύ, επιλέξτε ανάμεσα σε υφαντό λουκ, ανατροπές ή λεπτές συνθέσεις για να φέρετε μια πιο χειροποίητη αισθητική στα υποδήματά σας.

Η ενότητα ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ εξερευνά μια πιο σπορ συμπεριφορά, αναδίδοντας μια χαλαρή και χαλαρή ατμόσφαιρα.

Οι χοντρές σόλες αποτελούν σημαντικό επίκεντρο στη συλλογή Högl Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022, ειδικά όταν πρόκειται για τα σπορ σανδάλια και τις άνετες διαφάνειες. Ο απαλός όγκος εξακολουθεί να είναι ο πρωταγωνιστής σε αυτό το line-up.

Εδώ τα ογκώδη καπιτονέ υλικά και οι γεμισμένες υφές συναντούν τη μινιμαλιστική αισθητική, μετατρέποντας την άνεση σε fashion icon από μόνη της. Τα sneakers Högl αποκτούν επίσης λάμψη με μια σειρά από νέους συνδυασμούς χρωμάτων. Διαλέξτε από καθαρό λευκό, λευκό και παστέλ τόνους σπασμένους με εκρήξεις χρωμάτων ή κλασικό μπλοκ χρώματος.

ESSENTIALS

Μια συλλογή από διαχρονικά, μοντέρνα στυλ με άψογο, χειροποίητο φινίρισμα. Ανακαλύψτε καθημερινά, casual στυλ που προσφέρουν μέγιστη άνεση από ανανεωμένα κλασικά, με σχέδια με κομψές λεπτομέρειες και εκλεπτυσμένο φινίρισμα. Αυτό το μέρος της συλλογής περιλαμβάνει ουδέτερους τόνους και απαλά παστέλ και με υψηλής ποιότητας, εξαιρετικά απαλό δέρμα νάπα, είναι φτιαγμένα για να διαρκούν.

BUSINESS CASUAL

Η Högl δίνει στα κλασικά σχέδια μια νέα νέα εμφάνιση που ανταποκρίνεται στις τελευταίες τάσεις. Οι νέες γόβες και μπαλαρίνες έχουν αναβαθμιστεί με μοντέρνο και εξίσου μειωμένο σχέδιο που εγγυάται ότι θα επιβιώσει στην άμπωτη και τη ροή της μόδας.

SOFT AND EASY LOAFER

Κλασική τάση: Τα loafers της Högl επιστρέφουν στο προσκήνιο με νέο, casual σχέδιο. Αυτές οι άνετες ψηλοτάκουνες γόβες και φλατ ανεβάζουν τη μόδα σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, χάρη στο σύνολο των ελαφρώς στρογγυλεμένων τετράγωνων δακτύλων τους, τα νέα σχήματα τακουνιών και το εξαιρετικά απαλό δέρμα nubuck.

 

SUMMER COMFORTS

Ολοκληρώστε την καλοκαιρινή σας γκαρνταρόμπα με αυτά τα εντυπωσιακά φλατ σανδάλια Högl, ιδανικά για καθημερινή χρήση και, χάρη στη χαρακτηριστική τετράγωνη μύτη τους, είναι ο ιδανικός τρόπος για να προσθέσετε μια έντονη, μοντέρνα αίσθηση στα ντυσίματά σας.

Από τα χρώματα μέχρι τα σχέδια, τα πάντα σχετικά με αυτή τη συλλογή είναι ευαίσθητα και εξαιρετικά απαλά. Υπάρχει μια ήρεμη αίσθηση αυτοσυγκράτησης για αυτά τα σανδάλια και τα διακριτικά λουριά τους, τα οποία είναι επίσης διαθέσιμα ως λουράκια με επένδυση που ακολουθούν την τελευταία τάση. Το πιο σημαντικό, εδώ είναι που η άνεση συναντά τη σύγχρονη θηλυκότητα

CONTEMPORARY WEDGES

Δεν μπορείτε ποτέ να πάτε στραβά με τις καλοκαιρινές πλατφόρμες σε φρέσκα χρώματα, το απόλυτο βασικό στοιχείο της μόδας για κάθε γκαρνταρόμπα.

WEEKEND

Έξυπνη άνεση: Σαββατοκύριακο σημαίνει απαλές σιλουέτες και μέγιστη άνεση. Αυτό το μέρος της συλλογής Högl εστιάζει σε σπορ στυλ και casual, απλά σχέδια που ενσωματώνουν μια χαλαρή στάση απέναντι στη ζωή. Αυθεντικά δυνατά: η γοητεία αυτών των σανδαλιών και των αθλητικών παπουτσιών έγκειται στις ασυνήθιστες, διακριτικές σόλες τους. Συνδυάζεται κυρίως με μινιμαλιστικές διαφάνειες άνεσης, η συλλογή Weekend σημαίνει άνεση και ευκολία.

SPORTY SANDALS

Αυτή την Άνοιξη/Καλοκαίρι, πείτε αντίο στις βαριές μπότες μάχης από τη χειμερινή σεζόν και υποδεχτείτε τα σανδάλια με νέες, χοντρές σόλες. Με τη στιβαρή εμφάνισή τους, αυτά τα ογκώδη και σπορ πέδιλα δημιουργούν μια αισθητική, κομψή αντίθεση με τα αέρινα καλοκαιρινά ρούχα και τα κλασικά ντυσίματα, τοποθετώντας τα σε μια κομψή περιοχή.

COMFORT SLIDES

Η κομψότητα συναντά την άνεση: Υπάρχει ένας καλός λόγος που η Högl έδωσε στα mules αυτόν τον τίτλο. Όχι μόνο αυτές οι διαφάνειες άνεσης αποπνέουν άνεση σε κάθε βήμα, αλλά θα μπορούσαν να κερδίσουν βραβεία για την ευελιξία τους. Εν τω μεταξύ, το βαθύ πέλμα πληροί τέλεια τα κριτήριά μας για άνετη μόδα σε συνδυασμό με αισθητική σχεδίαση.

Η λεπτή αίσθηση του στυλ είναι εμφανής στο μονόχρωμο σχέδιο, ταιριάζοντας το χρώμα των σολών με το επάνω υλικό.

SNEAKERS

Τα αθλητικά παπούτσια θα είναι επίσης κυρίαρχα αυτή τη σεζόν, δίνοντας έναν υπαινιγμό του casual στο κλασικό business chic. Ζήστε τη ζωή γεμάτα χρώματα με τα πάνινα παπούτσια Högl για την Άνοιξη/Καλοκαίρι. Μακρυά από το καθαρό λευκό για χάρη των πιτσιλιών χρωμάτων, των μεταλλικών πινελιών και του παστέλ. Με τα εκφραστικά τους χρώματα και το έντονο color blocking, αυτά τα sneakers της Högl δεν φοβούνται να τραβήξουν την προσοχή πάνω τους.

Η χοντρή σόλα είναι επίσης ένα βασικό χαρακτηριστικό στις νέες ιδέες μας για sneaker, όπως το New Performance Runner, το οποίο, χάρη στη χρήση εξαιρετικά ελαφρού υλικού, εξακολουθεί να αισθάνεται ελαφρύ σαν φτερό.

Ανακαλύψτε τη νεα συλλογή της Högl στο https://www.digalakis.com

Και στα καταστήματα  Digalakis:

Digalakis Σύνταγμα: Πανεπιστημίου 5A

Digalakis Kηφισιά: Παναγίτσα 6

Τηλ. Επικοινωνίας: +30 210 00 88 000

Νεότερα Άρθρα

Elizabeth Debicki: Φόρεσε το απόλυτο revenge dress στην πρεμιέρα της 6η σεζόν του Crown

HerNewskl

Γάντια : Το απόλυτο χειμερινό fashion trend του 2022

Her News b

Η LANCASTER μοιράζεται το πάθος της για το δέρμα και η νέα συλλογή της γίνεται ανάρπαστη

Her News