HerNews.gr
Μόδα

Εσώρουχα: Το μοναδικό δώρο που θα κάνεις στον εαυτό σου για την “Ημέρα της Γυναίκας” καταρρίπτει όλα τα στερεότυπα!

εσώρουχα

Η Γιορτή της Γυναίκας πλησιάζει και εσύ ψάχνεις να κάνεις το τέλειο δώρο στον εαυτό σου, που δεν είναι άλλο από σέξι εσώρουχα για κάθε σωματότυπο, από τα αγαπημένα μας ninashop.gr 

Καλά άκουσες, τα εσώρουχα δεν είναι ένα δώρο που μπορεί να σου κάνει μόνο ένας άνδρας.  Αν δε νιώσεις όμορφα με τον εαυτό σου, τότε χάνεις το νόημα. 

εσώρουχα

Ήρθε η ώρα να γιορτάσεις τον εαυτό σου με τα πιο ωραία σχέδια σε εσώρουχα. 

Aν ανήκεις πάλι στην κατηγορία των γυναικών που είναι plus size κατηγορία, τότε ακόμη καλύτερα. Ποιος είναι ο λόγος; To γεγονός πως σου βρήκαμε τα πιο in fashion εσώρουχα της σεζόν!

Στα ninashop.gr θα βρείς υπέροχα εσώρουχα σε νούμερα έως και xxl. Oι επιλογές είναι πολλές για να βρεις αυτό που σε κολακεύει κι αυτό που θα σε κάνει να νιώσεις.. γυναίκα!

Τα εσώρουχα δεν είναι αναγκαίο να τα συνδέεις με την ερωτική πράξη, αφού τα φοράς καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ακόμη και αν κάτσεις σπίτι και κάνεις skincare με το μπουρνούζι σου, μπορείς να φορας τα υπέροχα plus size underwear σου. 

Μην κατηγοριοποιείς τα εσώρουχα, δε χρειάζεται.

Σε κάποιες γυναίκες είναι τα αγαπημένα fashion items και δεν τις αδικούμε καθόλου. Μπορείς να το φορέσεις, γιατί απλά σου αρέσει και ξεκάθαρα σε εκφράζει. Δε χρειάζεται καμία δικαιολογία ή εξήγηση. Το νόημα είναι να αρέσει σε σένα και να αισθάνεσαι πως τα υποστηρίζεις.

εσώρουχα

Γιόρτασε την Ημέρα της Γυναίκας με τον πιο όμορφο τρόπο και embrace your body. Οι επιλογές είναι άπειρες, αλλά εμείς δείχνουμε μια ιδιαίτερη αδυναμία στο φλοράλ και σε όχι δα και τόσο κλασσικά σχέδια.

εσώρουχα

Όπως καταλαβαίνεις, είναι αυτονότηο πως δε μπορούμε να αντισταθούμε στη μαύρη δαντέλα και ειδικά όταν πρόκειται για κάποιο ψηλόμεσο. Τα ψηλομέσα εσώρουχα είναι σέξι και ταιριάζουν σε κάθε τύπο σώματος.

εσώρουχα

Η αγαπημένη μας συλλογή της ninashop.gr  αντικατοπτρίζει με τον πιο μοναδικό τρόπο τον δρόμο να αναδείξεις τις αναλογίες σου και τις ιδιαιτερότητες σου. Ξεχωρίζεις και δεν ακολουθείς τα μέχρι τώρα τα πρότυπα ομορφιάς. 

Τα πιο ποιοτικά εσώρουχα για κάθε γυναίκα είναι so chic.

Η ninashop.gr και τα μοναδικά εσώρουχα αναδεικνύεις χωρίς προσπάθεια την άνεση, τη θηλυκότητα και τη διάθεση για χαλάρωση! 

https://www.ninashop.gr/

Μυκάλης 30, Νέα Σμύρνη

Τηλ: 210.9324.142

Facebookhttps://www.facebook.com/Ninashopneasmirni

Instagramhttps://www.instagram.com/ninashopunderwear/

 

 

 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Kim Kardashian: Το φόρεμα που την έκανε να μοιάζει με βασίλισσα στην επίδειξη μόδας του Dolce & Gabbana

HerNews ka

Bίκυ Καγιά: Φόρεσε με τον πιο σικ τρόπο ένα total black σύνολο

HerNewskl

Τάσεις και προτάσεις που θα σε εμπνεύσουν!

HerNews ka