HerNews.gr
DECORNEWS Παιδί

Πως θα μετατρέψεις το παιδικό δωμάτιο σε girly εφηβικό

decor

Το παιδί μεγάλωσε και οι απαιτήσεις του επίσης. Τι πιο φυσιολογικό από το να σας ζητήσει να «ενηλικιωθεί» και το παιδικό δωμάτιο και να πάρει την θέση του, το εφηβικό;

Η μεταμόρφωσή του δωματίου του κοριτσιού σας σε χώρο έμπνευσης, διασκέδασης, και απομόνωσης είναι απαραίτητη καθώς μεγαλώνει και μπαίνει στην εφηβεία. Βοηθήστε το να φτιάξει το περιβάλλον που ονειρεύεται.Αυτές οι ιδέες για το εφηβικό δωμάτιο θα σας λύσουν τα χέρια:

Φλοράλ ταπετσαρία

Δημιουργήστε ένα ονειρικό υπνοδωμάτιο για κορίτσια με πινελιές από ροζ φλοράλ σχέδια. Η φλοράλ ταπετσαρία με μια έντονη στάμπα μεγάλου μεγέθους δίνει τον τόνο της μεγαλύτερης, όχι πια παιδικής ηλικίας. Μερικά στοιχεία σε στυλ boho, όπως μια ψάθινη καρέκλα, μαξιλάρια εμπνευσμένα από τους Αζτέκους και η διακόσμηση του τοίχου με φωτογραφίες από ζώα, θα βοηθήσουν  να δημιουργηθεί μια φιλόξενη και παιχνιδιάρικη αίσθηση.

wallpaper

Το ιδιαίτερο φωτιστικό

Είναι το Α και το Ω της διακόσμησης, ιδιαίτερα εκεί που δεν μπορείτε να κάνετε πολλές ή μεγάλες αλλαγές. Αφαιρέστε ό,τι φωνάζει «παιδί» και προσθέστε «ενήλικες» λεπτομέρειες, π.χ. ένα ιδιαίτερο φωτιστικό. Μπορεί να τοποθετηθεί δίπλα σε μια πολυθρόνα με έντονα γεωμετρικά σχέδια, η με φλοραλ λεπτομέρειες, στα χρώματα του υπνοδωματίου. Έτσι θα δημιουργηθεί ένας μικρός προσωπικός χώρος για εκείνη. 

light

Μοντέρνα χαλιά , μοκέτες, κουρτίνες και διακοσμητικά μαξιλάρια

Η επιλογή χαλιού ή μοκέτας παίζει επίσης σημαντικό ρόλο στη διακόσμηση και τη λειτουργικότητα του εφηβικού δωματίου. Μπορείτε να επιλέξετε μια χοντρή μονόχρωμη βελουτέ μοκέτα και πολλά πολύχρωμα μοντέρνα διακοσμητικά μαξιλάρια που θα κάνουν το δωμάτιο ζεστό και άνετο.Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα μοντέρνο εφηβικό χαλί με έντονα χρώματα και σχήματα. Μια καλή επίσης επιλογή για το εφηβικό δωμάτιο είναι ένα ψάθινο χαλί από γιούτα. Είναι trendy, άνετο και οικονομικό.

carpet

Νεότερα Άρθρα

Προετοίμασε το σπίτι σου για την άφιξη των καλεσμένων με αυτούς τους τρόπους

Her News

Τι πρέπει να περιλαμβάνει ένα σετ κρεβατοκάμαρας;

HerNews ka

Εμβολιασμοί από παιδιάτρους: Ποτέ ξεκινάει, πως θα γίνεται

Her News b