HerNews.gr
Μόδα

Denim Skirt: Πως θα φορέσεις το trend της Άνοιξης 2022;

Την άνοιξη 2022 οι φούστες θα είναι στο επίκεντρο της γκαρνταρόμπας, με τη τζιν φούστα να κάνει δυναμική επιστροφή.

Όταν αναφερόμαστε στο ντύσιμο της άνοιξης, αυτομάτως ο νους μας ταξιδεύει σε σύνολα που έχουν ως πρωταγωνιστή ένα από τα πιο διαχρονικά και άνετα υφάσματα, δηλαδή το denim.  Οι denim φούστες είναι θηλυκές και ταυτόχρονα cool. Συνδυάζει τις ίδιες στιλιστικές ιδιότητες με το παντελόνι, ωστόσο κάνει ένα σύνολο να δείχνει πιο προσεγμένο και θηλυκό.

denim

Τα κορίτσια της μόδας έκαναν και κάνουν κάθε δυνατό συνδυασμό και την φορούν ακόμα και μέσα στο χειμώνα.Προβλέπεται πως αυτήν την άνοιξη και εμείς δεν θα την βγάλουμε από πάνω μας ειδικά όσο θα ανοίγει ο καιρός. Γιατί όμως; Διότι η denim φούστα μπορεί να προσαρμοστεί άνετα σε  σύνολα  διαφορετικών περιστάσεων. Συνεπώς, κάνει το καθημερινό ντύσιμο την περίοδο της άνοιξης μία πιο εύκολη και απολαυστική υπόθεση. Mini, midi ή maxi, μπορείτε να τη φορέσετε από το πρωί στο γραφείο μέχρι τις casual βόλτες ή ακόμα και τη βραδινή έξοδο.

denim

Formal

Για πιο formal εμφανίσεις μπορείς να την βάλεις με το μεταξωτό πουκάμισό σου (printed ή μονόχρωμο) και το αγαπημένο σου ζευγάρι γόβες. Ακόμη, ένα απλό crop top και lace up πέδιλα είναι το outfit που θα «κλειδώσει» την βραδινή σου έξοδο. Μια extra ίδέα για μια super sexy εμφάνιση με denim φούστα, είναι η εξής: Προτιμήστε μία mini ή midi denim φούστα σε slim γραμμή και συνδυάστε την με bodysuit ή κάποιο basic tank top. Αναβαθμίστε το look με εντυπωσιακά παπούτσια όπως οι γόβες σε έντονο χρώμα και statement κοσμήματα. 

Casual

Για μία casual βόλτα, προτιμήστε μία mini ή maxi denim φούστα. Συνδυάστε την με εξίσου denim πουκάμισο, ώστε να πετύχετε ένα double denim σύνολο. Αλλιώς προτιμήστε ένα λευκό t-shirt. Ολοκληρώστε το look σας με sneakers ή flat μπαλαρίνες για ένα άνετο και πολύ chic αποτέλεσμα.

Νεότερα Άρθρα

Taylor Swift: Επαναφέρει μια από τις πιο μοντέρνες τάσεις του φθινοπώρου

HerNewskl

Καίτη Γκραμμά: Η πρώτη Ελληνίδα τρανς που περπάτησε στην πασαρέλα του οίκου Prada

Her News

Μέγκαν Μαρκλ: Το απόλυτο royal φόρεμα που επέλεξε να φορέσει στη βράβευση της στη Νέα Υόρκη

HerNews ka