HerNews.gr
Διασκέδαση

Ο Πάνος Κιάμος μας υποδέχεται το 3ήμερο των Αποκριών στο Posidonio Music Hall!

Αυτό το 3ήμερο των Αποκριών ο προορισμός μας είναι μόνο ένας! Posidonio Music Hall και Πάνος Κιάμος! Το μακροβιότερο σχήμα της φετινής νυχτερινής Αθήνας, θα μας χαρίσει για ακόμα μια φορά αξέχαστες βραδιές. 

Οι Απόκριες είναι εδώ, και το Posidonio Music Hall θα μας υποδεχτεί φορώντας.. τα καλά του! Όλη η καλλιτεχνική ομάδα, με αρχηγό τον ανεπανάληπτο Πάνο Κίαμο υπόσχεται να μας ανέβασει το κέφι στα ύψη! Αν λοιπόν θέλεις να διασκεδάσεις μαζί με την παρέα σου στο καλύτερο μέρος των Νοτίων Προαστίων, η επιλογή είναι μονόδρομος.

Ο Πάνος Κιάμος μας υποδέχεται την Παρασκευή 4/3, το Σάββατο 5/3 και την Κυριακή της Αποκριάς για διασκέδαση μέχρι πρωίας!

Ο Πάνος Κιάμος, θα μας ξεσηκώσει με την νέα του επιτυχία, “Να Τραγουδώ Πως Σ’αγαπάω” σε μουσική του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Ενώ θα βάλει φωτιά  με όλα του τα hit και την διαχρονική του δισκογραφία , που μας φτάνει .. ως τον ουρανό!

Μαζί του ο ανατρεπτικός Αναστάσιος Ράμμος που έχει “αγύριστο κεφάλι” , η εκρηκτική “El Diablo” Έλενα Τσαγκρινού και ο ανερχόμενος Στέφανος Πιτσίνιαγκας , που κάνει την καρδιά μας, να χτυπάει ΔΥΝΑΤΑ-ΤΑ-ΤΑ. Την μουσική τους παρέα συμπληρώνουν, η Τάνια Καρρά, Η Μαριάννα Κάρα και ο DJ Pitsi. Όλοι μαζί, υπόσχονται να σας διασκεδάσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες..

Ο Πάνος Κιάμος και όλοι οι συνεργάτες του, δημιούργησαν φέτος το καλύτερο νυχτερινό σχήμα της Αθήνας.

Η ανταπόκριση και η αγάπη του κόσμου ξεπερνάει κάθε προηγούμενο, και το Posidonio Music Hall μας το ανταποδίδει με τις ομορφότερες βραδιές, ντυμένες με μουσική, χορό και διασκέδαση που φτάνει στο 100% !

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε την κράτηση σας, στο No1 μαγαζί νυχτερινής διασκέδασης!

Μην χάνετε λεπτό! Η ομάδα του Posidonio Music Hall θα σας υποδεχτεί για ένα ξέφρενο 3ήμερο Αποκριών. 

Γιατί η «καρδιά» της διασκέδασης χτυπά στο «Posidonio»

Τηλέφωνα Κρατήσεων:

  • 210 8941033
  • 210 8941034
  • 210 8941035
  • 210 8941036 

 

Νεότερα Άρθρα

Ακόμα ένα διήμερο διασκέδασης.. στον Πάνο Κιάμο!

Her News

Ελένη Φουρέιρα – «Reborn Tour»: Η μεγάλη περιοδεία της σε Ελλάδα & εξωτερικό!

HerNews ka

Λένα Ζευγαρά: Κυκλοφόρησε η νέα της επιτυχία «Χίλια Πρέπει»

HerNews ka