HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 28 έως 6 Μαρτίου

Ζώδια: Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα ζώδια από 21/2 έως 27/2.

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη!

ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)

Αυτή την εβδομάδα θα θελήσετε να ασχοληθείτε ιδιαίτερα με τον εαυτό σας αλλά και με τους άλλους. Είτε είναι άτομα που συνεργάζεστε είτε είναι άτομα που έχετε σχέση μαζί τους φροντίστε να είστε αντικειμενικοί και μην τους αδικήσετε. Oι αποφάσεις που έχετε πάρει να είναι δίκαιες και για τους άλλους. Προς το τέλος της εβδομάδας να πρέπει να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με την καριέρα σας.

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί )

Αυτή την εβδομάδα θα σας δοθούν ευκαιρίες να πραγματοποιήσετε κάποια ονειρά σας και να μπορέσετε να μπείτε σε ένα κύκλο ανθρώπων. Οι οποίοι  θα σας βοηθήσουν στα μεγαλεπήβολα σχεδιά σας. Θα ήθελα όμως να είστε προσεχτικοί στις μετακινήσεις για να αποφύγετε τυχόν ατυχηματικές καταστάσεις. Δώστε λίγη βαρύτητα παραπάνω στην εργασία σας και μην είστε εριστικοί με τους συνεργάτες σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί -21 Ιούν )

Εσείς αυτό που θα πρέπει να κάνετε αυτή την εβδομάδα θα είναι να ασχοληθείτε με τη καριέρα σας αλλά και με τη εικόνα που βγάζετε προς τα έξω. Φροντίστε να εκμεταλευτείτε κάποιες ευκαιρίες που θα σας δοθούν στο να κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό, ή να δεχθείτε μια πρόταση εργασίας που πολύ πιθανόν να είναι στο εξωτερικό. Θα υπάρξει αρκετή εύνοια και σε δικαστικές υποθέσεις για τους περισσότερους από εσάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν -22 Ιουλ )

Θα ήθελα από εσάς να μπείτε σε μια ερωτική σχέση και να αφήσετε πίσω κάποιες φοβίες και ανασφάλειες που σας διακατέχουν για να νιώσετε όμορφα χωρίς ενοχές και τύψεις. Αρκετοί από εσάς θα δεχτείτε στήριξη από φιλικά άτομα στο να επεκταθείτε και να πραγματοποιήσετε κάποια μεγαλεπίβολα σχεδιά σας. Πάρτε τα καλά που θα σας δοθούν και μην αφήσετε καμία ευκαιρία χαμένη.

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-22 Αυγ)

Εσείς αυτή την εβδομάδα θα ασχοληθείτε αποκλειστικά με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Είναι πολύ πιθανόν τώρα με τον Άρη από τον Υδροχόο να έχετε κάποια νεύρα παραπάνω ή να είναι ιδιαίτερα εριστικοί μαζί σας τα άτομα που είναι πολύ κοντά σας. Αυτό να σας εκνευρίσει ακόμα περισσότερο θα ήθελα επίσης να είστε προσεχτικοί σε τυχόν ατυχηματικές καταστάσεις .

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23 Αυγ-22 Σεπ)

Εσείς αυτή την εβδομάδα θα μπορέσετε να επεκταθείτε σε σχέσεις και συνεργασίες γιατί θα έχετε μεγάλη εύνοια σε αυτό το κομμάτι. Εκμεταλευτείτε όλες τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν και μην αφήσετε να πάνε χαμένες. Προς το τέλος της εβδομάδας καλό θα ήταν να τακτοποιήσετε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες προς τρίτους για να μπορέσετε να νιώσετε καλύτερα λίγο αργότερα.

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-20 Οκτ)

Αγαπημένοι μου αυτή την εβδομάδα θα σας δοθούν ευκαιρίες να χαρείτε να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφα. Είτε με τον ερωτικό σας σύντροφο είτε με τα παιδιά σας. Αν είστε μόνοι σας δεν αποκλείεται να προκύψει μια σχέση που θα σας ενθουσιάσει. Προς το τέλος της εβδομάδας θα ήθελα να δώσετε λίγη προσοχή παραπάνω στους συνεργάτες σας γιατί έχετε παραμελήσει αρκετά κάποιες υποχρεώσεις που έχετε απεναντί τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(21 Οκτ-22 Νοε)

Εσείς για μια ακόμη φορέα καλείστε να ασχοληθείτε είτε με έναν από τους δυο γονείς σας είτε με την ακίνητη περιουσία σας. Όπως και να έχει θα έχετε κάποια νεύρα παραπάνω και θα θέλετε να ξεσπάσατε όπου βρείτε. Καλό θα ήταν να συγκρατήσετε να νεύρα σας για να μην έρθετε σε ρήξη με πολύ δικά σας άτομα και χαλάσει η ψυχολογία σας. Προς το τέλος της εβδομάδας βάλτε στη ζωή σας την γυμναστική για να εκτονωθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ (23 Νοε-21 Δεκ)

Εσείς αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να εκμεταλευτείτεκάποιες ευκαιρίες που θα σας δοθούν στο να επικοινωνήσετε με κόσμο. Μπορείτε να λάβετε πολλά και ευχάριστα μηνύματα δεν θα λείψουν και οι ευκαιρίες να ταξιδέψετε. Επίσης μπορείτε να περάσετε όμορφα αν υπήρχαν κάποιες ρήξεις με πολύ δικά σας άτομα είναι πιθανόν να τα ξανά βρείτε προς το τέλος της εβδομάδας θα μπορέσετε να βρεθείτε με τη σχέση σας και να περάσετε υπέροχα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-22 Ίαν)

Εσείς αυτή την εβδομάδα θα νιώσετε μια οικονομική και συναισθηματική ανασφάλεια. Θα θελήσετε να βρείτε ποιοι είναι αυτοί που μπορούν να σας τα προσφέρουν και τα δυο ενώ συγχρόνως θα προκύψουν και κάποια έξοδα που δεν τα είχατε υπολογίσει. Προς το τέλος της εβδομάδας μπορείτε να μείνετε στο σπίτι σας και να ηρεμήσετε. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν άτομα από την οικογενειά σας που θα σας χρειάζονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν-19 Φεβ)

Αυτή η εβδομάδα σας βρίσκει με αρκετά νεύρα όλα θα σας φταίνε και θα ξεσπάτε σε σχέσεις ή συνεργασίεςσυγκρατήστε λοιπόν τα νεύρα σας για να αποφύγετε τυχόν ρήξεις με άτομα που δεν σας φταίνε και σε τίποτα επίσης θα ήθελα να είστε προσεχτικοί αν χειρίζεστε αιχμηρά αντικείμενα για να μην κοπείτε ,προς το τέλοςτης εβδομάδας σας περιμένουν πολλά και ευχάριστα νέα.

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ)

Εσεις αυτή την εβδομάδα θα μου κινηθείτε λίγο παρασκηνιακά. Θα θελήσετε να κρατήσετε κρυφα κάποια οικονομικά σας από του τρίτους δεν αποκλείεται να χάσετε και λίγο τον ύπνο σας. Προς το τέλος της εβδομάδας θα νιώσετε μια συναισθηματική ανασφάλεια σχετικά με μια σχέση σας. Παρόλα αυτά έχετε την εύνοια του Δία που σας βοηθά να βγαίνετε δυνατοί μέσα από κάθε αντιξοότητα.

 

Νεότερα Άρθρα

Ανάδρομος Ερμής 2024: Πως να παραμείνετε θετικοί και παραγωγικοί κατά τη διάρκειά του

HerNews ka

Τα ζώδια που δίνουν τις καλύτερες συμβουλές

Her News

Η ανάδρομη Αφροδίτη επιστρέφει & ανάβει την φλόγα σε μεγάλους έρωτες! – Προβλέψεις απο τη Μάρι Γιόβα

Her News