HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ευρυδίκη: “Θυμάμαι τα βράδια που κρυβόμασταν κάτω από τα κρεβάτια, όταν χτυπούσαν οι σειρήνες”

Ευρυδίκη

H Ευρυδίκη θυμήθηκε τις άσχημες στιγμές που πέρασε.

Η γνωστή τραγουδίστρια θέλησε να μιλήσει για τις άσχημες αναμνήσεις που έχει από την εισβολή στην Κύπρο. Μάλιστα, εκείνη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” και εξομολογήθηκε πως:

“Ήμουν μόλις 6 ετών όταν έγινε η εισβολή στην Κύπρο. Οι εικόνες είναι θολές αλλά υπάρχουν οι μνήμες. Υπάρχουν σαν συναισθήματα, υπάρχει κάτι που με βαραίνει, υπάρχει η πίκρα, υπάρχει ο πόνος. Δεν αλλάζει αυτό όσα χρόνια και αν περάσουν. Θυμάμαι τα βράδια που κρυβόμασταν κάτω από τα κρεβάτια, όταν χτυπούσαν οι σειρήνες και ξεκινούσαν οι βομβαρδισμοί”.

Ευρυδίκη

Στη συνέχεια,  η Ευρυδίκη ανέφερε ότι: 

“Για πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα ξυπνούσα το βράδυ κλαίγοντας από εφιάλτες. Ο πόλεμος είναι ότι χειρότερο, ότι χειρότερο, είναι φρίκη. Μαζευτήκαμε όλα τα γυναικόπαιδα στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς στη Λεμεσό και περιμέναμε τους άντρες να επιστρέψουν από τον πόλεμο χωρίς να ξέρουμε τι γίνεται, αν ζουν, αν είναι καλά”.

Όσο για την υπόθεση με τον Σάκη Ρούβα και τον τον Δημήτρη Λιγνάδη, είπε πως:

“Το μόνο που μπορώ ίσως να πω είναι ότι οι άνθρωποι που είναι κοντά σε κάποιους ανθρώπους έχουν και μια άλλη εικόνα που δεν γνωρίζουμε ίσως εμείς. Αυτό βέβαια, δεν δικαιολογεί κάτι. Οι άνθρωποι που έχουν σφάλει, που έχουν κάνει εγκλήματα, πρέπει να πληρώνουν”.

Ευρυδίκη

Νεότερα Άρθρα

Νίκος Αποστολόπουλος για Βανδή – Μπισμπίκη: «Να τη βάλει στα πόδια του & να χαριεντίζονται μπροστά σε ένα κοινό που δεν πλήρωσε γι’ αυτό»

HerNews ka

Νίκος Οικονομόπουλος: Ποια είναι η γυναίκα που του έχει “κλέψει” την καρδιά;

HerNews ka

Μαίρη Χρονοπούλου: Ραγδαίες εξελίξεις – «Δεν έπεσε μόνη της, κάποιος την έσπρωξε ή την χτύπησε στο κεφάλι»

HerNews ka