HerNews.gr
Beauty

Matte Μανικιούρ: Αυτά είναι τα σχέδια που θα αναβαθμίσουν το στυλ σου

Το matte μανικιούρ είναι διαχρονικό και μπορεί να το υποστηρίξει κάθε στιλ γυναίκας!

Η περιποίηση των άκρων είναι προτεραιότητα κάθε γυναίκας και κανείς δε μπορεί να το αμφισβητήσει! Τα matte nails είναι μία από τις δημοφιλέστερες τάσεις εδώ και αρκετά χρόνια και εκτός από classic, γίνονται και απολύτως girly χάρη στο Nail me Up. 

Τα matte νύχια είναι must-have ακόμα και για τις βραδινές εμφανίσεις! Ταιριάζουν σε όλα τα σχήματα, χρώματα και σχέδια στα νύχια και το Nail me Up θα βοηθήσει να βρεις αυτό που ταιριάζει στο δικό σου στίλ!

matte μανικιούρ

Αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα boost έμπνευσης για να είναι matchy-matchy!  To μαυρό και το κόκκινο το συστήνουμε σε κάθε style, αφού αναβαθμίζει το look.

Αν θέλεις να γίνει ακόμη πιο glam και glow η εμφάνιση σου, τότε το Nail me Up είναι μονόδρομος!

Tα matte νύχια μπορούν να είναι εξίσου ενδιαφέροντα, δημιουργώντας μοντέρνα patterns και μάλιστα σε διαφορετικά χρώματα σε 1-2 νύχια. Πιστέψτε μας θα δεις μεγάλη διαφορά το μανικιούρ σου. 

Το matte nails μπορούν να αποκτήσουν και μια french nails εκδοχή, με υπέροχη γραμμή σε πολλά χρώματα. Mε κουστούμια πάντως ταιριάζει τέλεια και με floral φορέματα δημιουργεί μια έντονη αντίθεση με τη βοήθεια από τις έμπειρες τεχνίτριες του Nail Me Up. 

matte μανικιούρ

H πιο must τάση της εποχής είναι τα matte νύχια και αυτό γιατι είναι όμορφα, φινετσάτα, μοντέρνα και διαφορετικά από τα κλασσικά σχέδια. 

matte μανικιούρ

Αν μας ρωτάτε, εμείς είμαστε λάτρεις του κλασικού για αυτό και στα matte επιλέγουμε για ακόμη μια φορά τις λατρεμένες nude αποχρώσεις.

Το matte μανικιούρ είναι μία από τις πιο διαχρονικές τάσεις στα νύχια! 

Aν και η “γυαλάδα” που δημιουργείται στα νύχια μπορεί να είναι εντυπωσιακή, το ματ σχέδιο δεν στερεί τίποτα. Όσο και να διστάζεις με το celebrity nail trend, τα social media αποδεύουν πως είναι εξίσου στιλάτο. 

matte μανικιούρ

Πάντα πρέπει να σκέφτεσαι και τα κοσμήματα που φοράς συχνότερα για να ταιριάζουν όσο πρέπει με τα νύχια σου. Προσθέτοντας φύλλα χρυσού στο ήδη μοναδικό μανικιούρ σου προετοιμάζεις το στιλ σου για να υποδεχτεί τα χρυσά κοσμήματα που όλες αγαπάμε.

matte μανικιούρ

Κλείνουμε. με το αγαπημένο μας pattern που δεν είναι άλλο από το ματ manicure με 3D αυτοκόλλητα. Πού μπορείς να το αποκτήσεις; Στο αγαπημένο μας girly και πιο στιλάτο πολυχώρο. Το Nail me Up!

 

  • Nail me up Πειραιά
Στέφανου Σκουλούδη 16, Καλλίπολη Πειραιά
21 0428 6184
Instagram
Facebook
  • Nail me up Κερατσινίου
Παπανικολή 8, Κερατσίνι
21 0461 1338
Instagram

Νεότερα Άρθρα

Απλά βήματα για πεντικιούρ στο σπίτι

Her News

Jennifer Lopez: Έκανε την αλλαγή στα μαλλιά της που τόσο καιρό περιμέναμε!

HerNewskl

Beauty tips: Πώς να μειώσετε τις ρυτίδες στον λαιμό

Her News