HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Σεξ: 3 στάσεις που θα απογειώσουν το σεξ στο αυτοκίνητο

car

Το να κάνεις σεξ στο αυτοκίνητο είναι πολύ καυτό – κυρίως επειδή σε φέρνει πίσω σε εκείνες τις εφηβικές μέρες..Είναι ένας περιορισμένος χώρος που δοκιμάζει εσάς και την ικανότητα του συντρόφου σας σε πολλούς τόμεις.

Η σωστή στάση του σεξ στο αυτοκίνητο, ωστόσο, μπορεί να ταράξει εντελώς τον κόσμο σας (μαζί με μερικά ικανοποιητικά σεξουαλικά παιχνίδια). Μπορεί ακόμα και να αφήσει μερικές καταστροφικά hot αναμνήσεις για την επόμενη φορά που θα μπείτε στο αμάξι για να πάτε σε κάποια δουλειά. 

car

Ποιες στάσεις λοιπόν αξίζει να προσπαθήσετε στο αυτοκίνητο;

Car Spoon

Πως;

Όπως ακριβώς θα το προσπαθούσατε και στο κρεβάτι σας, θα το προσπαθήσετε και στα πίσω καθίσματα. Η διαφορά είναι ότι τώρα θα πρέπει να κρατιέστε ο ένας ακόμα πιο κοντά στον άλλον. Μην ξεχάσεις να βάλεις αντίσταση με το χέρι σου, στην πλάτη του καθίσματος που έχεις μπορστά σου

Γιατί είναι φοβερό:

Το Spooning παραμένει μια κλασική στάση στο σεξ γιατί όχι μόνο είναι άνετο, αλλά κάνει τη δουλειά. Εάν είστε νευρικοί που θα έχετε κάποια επαφή  στο αυτοκίνητο  (όλοι έχουμε πάει εκεί στο παρελθόν – μην κοροιδευόμαστε ), το κουτάλι είναι ένας καλός τρόπος για να .. ξεκινήσετε!

car

Ride it 

Πως;

Η καλύτερη θέση σε ένα αυτοκίνητο είναι αυτή του οδηγού. Ποιος όμως σασ είπε ότι δεν μπορείτε να την μοοιραστείτε; Εκείνος θα πρέπει να κάθεται στην θέση του οδηγού,  εσύ, ακριβώς από πάνω του σαν να θέλεις και εσύ να οδηγήσεις. Μπορεί να αποτελεί μια ακόμα στάση που δεν έχετε οπτική επαφή, αλλά δίνει σε εκείνον πρόσβαση με τα χέρια σου και σε άλλα σημεία του σώματος σου. 

Γιατί είναι φοβερό:

Η γυναίκα ελέγχει σε αυτή την στάσητη διείσδυση και τον ρυθμό. Και εννοείται ότι υπάρχει αυξημένη διέγερση του σημείου G.

4 .. ρόδες

Πως;

Όσο περίπλοκο και ακροβατικό κι αν φαίνεται, είναι απολύτως εφικτό! Το πρώτο βήμα που πρέπει να γίνει είναι να ρίξετε όλα τα καθίσματα. Αυτό θα αποτελεί την βάση σας , για να μπορέσει επιτέλους να γίνει το doggy style μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Το προτείνουμε μόνο σε όσους νιώθουν κάποιο παραπάνω flexibility. 

Γιατί είναι φοβερό;

Το Doggy style είναι μια άκρως διεγερτική θέση τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες, και τα πράγματα μπορεί να γίνουν πολύ .. υγρά όταν το δοκιμάσετε έξω από τους τέσσερις τοίχους του σπιτιού σας

Νεότερα Άρθρα

Το σεξ είναι σημαντικό για έναν ευτυχισμένο γάμο

Her News

Οφέλη μιας υγιούς σεξουαλικής ζωής

Her News

Έρευνα: Γιατί οι άντρες με τατουάζ είναι πιο σέξι;

Her News b