HerNews.gr
Fitness

Γιατί είναι καλύτερο να γυμνάζεσαι με παρέα;

Το να γυμνάζεσαι είναι πολύ καλό αλλά όταν το κάνεις μονός σου μπορεί να γίνει αρκετά μονότονο και να χάσεις γρηγορά τον ενθουσιασμό σου. Μια πολύ καλή λύση είναι να γυμναστείς παρέα με κάποιον, όπως η κολλητή σου φίλη (μεταξύ μας αυτό κάνω και εγώ)

Έτσι θα μπορέσεις να περάσεις και ποιοτικό χρόνο με τους δικούς σου ανθρώπους αλλά και να ωφελήσεις την υγειά σου ταυτόχρονα.

Καταρχάς, όταν γυμνάζεσαι με κάποιον και όχι μονός σου, μπορείς να θέσεις στόχους και να μην τους παραλείψεις. Δεν μπορείς να χάνεις προπονήσεις γιατί θα κρέμας το άτομο που έχεις κανονίσει να γυμναστείς παρέα. Έτσι και αυτός και εσύ θα πρέπει να μείνετε τυπικοί και να γυμνάζεστε παρέα.

Εκτός από αυτό, η γυμναστική γίνεται πιο fun.
Ο training buddy σου δεν είναι εκεί μόνο για να σε παρακινεί και να αυξάνει το κίνητρο σου αλλά και να κάνει την γυμναστική πιο ευχάριστη. Ένα αστείο ή ακόμα και ένα βλέμμα με την κολλητή φτιάνει για να χαμογελάσεις. 

Οι προκλήσεις γίνονται παιχνίδι και τα challenge ανεβάζουν τον συναγωνισμό.  
Το να γυμνάζεσαι παρέα με κάποιον προωθεί και τον υγιή ανταγωνισμό, που θα σε βοηθήσει να θέσεις πιο δύσκολους στόχους. Οι φίλοι είναι εκεί για να σε στηρίζουν σε κάθε πρόκληση.

Νεότερα Άρθρα

Σανίδα: Τι γίνεται στο σώμα αν κάνεις κάθε μέρα

Her News

Κοτόπουλο στη διατροφή μας: Τα οφέλη που δεν γνωρίζετε

Her News

Cocktail: Ποια έχουν τις λιγότερες θερμίδες 

Her News b