HerNews.gr
Σχέσεις

Πρώην: Να στείλω ή να μην στείλω μήνυμα;

text

Πόσες φορές έχετε σκεφτεί: “να στείλω ή να μην στείλω;” Σίγουρα πολλές..

Μερικές φορές, ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά προσπαθείτε να ξεπεράσετε έναν χωρισμό, απλά δεν μπορείτε να σταματήσετε την επιθυμία να έρθετε ξανά σε επαφή με τον πρώην σύντροφό σας. Σας τρώει η σκέψη του “να στείλω ή να μην στείλω;”/Εάν δεν μπορείτε να αποφασίσετε αν είναι καλή ιδέα ή όχι, αυτές οι “σκέψεις” θα σας βοηθήσουν..

text

Με είχε απατήσει..

Το να αποφασίσετε να στείλετε σε κάποιον που σας έχει πληγώσει, ειδικά έναν πρώην, δεν πρέπει να γίνεται παρορμητικά. Αν ψάχνετε για μια συγγνώμη που δεν σας έχουν δώσει με τη θέλησή τους, η επικοινωνία μαζί τους τώρα είναι απίθανο να αποφέρει διαφορετικά αποτελέσματα. Αν, από την άλλη, έχουν ζητήσει συγγνώμη και θέλετε να τους συγχωρήσετε, αναρωτηθείτε γιατί. Ο χρόνος είναι το καλύτερο φάρμακο και αυτό το άτομο μάλλον τα πάει μια χαρά. Βγάλτε την σελίδα τους από το βιβλίο σας και αφήστε τον χρόνο να γιατρέψει τις πληγές σας.

Τον είχα απατήσει..

Στις 99 περιπτώσεις / 100, το να προσεγγίσεις κάποιον που έχεις πληγώσει είναι μια κακή ιδέα. Ο πόνος τους θα επιδεινωθεί μόνο εάν προσπαθήσετε να ασχοληθείτε ξανά μαζί τους. Μπορεί να αισθάνεστε ότι σας παρεξήγησαν και ότι πρέπει να ξεκαθαρίσετε τα δεδομένα. Μην το κάνετε. Δουλέψτε με τον εαυτό σας για την δική  σας σχέση με το παρελθόν. Το να σέρνεις τον πρώην σου ξανά σε μια οδυνηρή κατάσταση για την οποία ήσουν υπεύθυνος είναι διπλός πόνος..

text

Ο χωρισμός ήταν άσχημος..

Οι δραματικοί χωρισμοί μπορεί να είναι το αντίθετο της κάθαρξης. Λέτε πράγματα που θα θέλατε να μην είχατε πει και ποτέ δεν καταφέρνετε να συζητήσετε λογικά το πού πήγαν στραβά τα πράγματα. Είναι λογικό να θέλετε να μιλήσετε όταν είστε και οι δύο σε μια πιο ήρεμη φάση. Εάν συμβαίνει αυτό, το να μιλήσετε με τον πρώην σας μπορεί να σας βοηθήσει να ηρεμήσετε. Αλλά να είστε προετοιμασμένοι για απογοήτευση. Μπορεί να θυμώσετε ξανά ο ένας με τον άλλον ή ο πρώην σας μπορεί απλώς να αγνοήσει τα αιτήματά σας για επαφή..

Τον θέλω πίσω..

Αν θέλετε μια δεύτερη ευκαιρία, κάντε ό,τι πρέπει για να σταματήσετε να επικοινωνήσετε με τον πρώην σας. Σαφώς δεν είχατε αρκετό χρόνο για να επεξεργαστείτε τον χωρισμό και θέλετε να επανέλθουν όλα όπως ήταν. Αλλά τα πράγματα δεν είναι ποτέ τα ίδια μετά από έναν χωρισμό..

Νεότερα Άρθρα

Γιατί προσπάθησα τόσο μαζί του..;

Her News

Oystering: Ποια είναι η νέα τάση στα ραντεβού;

Her News b

Οι κινήσεις που πρέπει να κάνεις αν κάποιος σου έκανε ghosting

Her News