HerNews.gr
Διεθνή

Συγκλονίζει η νικήτρια της Eurovision απο την Ουκρανία, Τζαμάλα: « Η απόφαση να εγκαταλείψω το Κίεβο ήταν από τις δυσκολότερες της ζωής μου»

Η Τζαμάλα, η Ουκρανή νικήτρια της Eurovision το 2016, βρέθηκε μεταξύ των προσφύγων, λόγω της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία. Μίλησε αποκλειστικά στο «Πάμε Δανάη» για τις δύσκολες στιγμές του ξεριζωμού από τη χώρα της.

Η Τζαμάλα, μίλησε αποκλειστικά στο «Πάμε Δανάη» και περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που βίωσε, καθώς μαζί με τα δύο παιδιά της κατόρθωσε να φτάσει στην Τουρκία.

«Αυτό που συμβαίνει στο σπίτι μας δεν είναι απλά μία κρίση, ή μια στρατιωτική επιχείρηση, είναι ένας βίαιος, σκληρός, αιματηρός και άδικος πόλεμος.  Ανεξάρτητα από το πόσες προειδοποιήσεις μπορεί να είχαμε ακούσει, ποτέ δε μπορούσαμε να πιστέψουμε ότι θα είναι κάτι τόσο φρικτό, που θα μπορούσε να συμβεί στο κέντρο της Ευρώπης τον 21ο αιώνα.  Στις 5 το πρωί της 24ης Φεβρουαρίου, η Ρωσία ξεκίνησε μία βάρβαρη επιδρομή στην Ουκρανία. Μετά την πρώτη σειρήνα αεροπορικής επιδρομής και την έκρηξη στο Κίεβο έτρεξα μαζί με τα παιδιά μου στο καταφύγιο», ανέφερε αρχικά η Τζαμάλα.

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Τζαμάλα στην ελληνική τηλεόραση

«Αντιμετώπισα μία από τις πιο δύσκολες αποφάσεις τις ζωής μου, να εγκαταλείψω το Κίεβο. Βρέθηκα στο τρεις φορές στο καταφύγιο εκείνη τη μέρα και μετά αποφάσισα να πάω στο Τσέρνομπιλ και μετά από εκεί στα σύνορα της Ρουμανίας. Ο άντρας μου βρίσκεται εκεί τώρα στην Ουκρανία και προστατεύει τη χώρα. Ο άντρας μου δημιούργησε μία εθελοντική ομάδα για να βοηθήσει τις γυναίκες και τα παιδιά», συμπληρωσε η τραγουδίστρια Τζαμάλα.

«Τώρα βρίσκομαι στην Κωνσταντινούπολη εδώ είναι το σπίτι της αδερφής μου, μένει εδώ. Όλοι οι συγγενείς μου, οι μουσικοί μου βρίσκονται στο Κίεβο, είναι τρομαγμένοι. μερικές φορές πεινάνε, δεν έχουν νερό ή ρεύμα, δεν έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ. Όταν είδα το βίντεο από διάφορες περιοχές της Ουκρανίας όπως το Χάρκοβο ή τη Μαριούπολη, τις έχουν βομβαρδίσει», λέει συγκλονισμένη.

«Οι γιοι μου είναι γενναίοι γιατί βοήθησαν τη μανούλα τους να αντιμετωπίσει όλο αυτό. Τα παιδιά μου με ρωτάνε, «πότε θα πάμε πίσω; πού είναι ο μπαμπάς; Μας λείπει», κατέληξε λέγοντας η Τζαμάλα.

Νεότερα Άρθρα

Μέγκαν Μαρκλ: Άκυρη η…. πρόταση συνεργασίας μεγατόνων με τον οίκο Dior

HerNews ka

Μέγκαν Μαρκλ: Η σκηνή με το στοματικό σεξ που έγινε viral – Γιατί την αποκαλούν υποκρίτρια

Her News

Jennifer Lopez: Ακυρώνει 7 ημερομηνίες περιοδείας χωρίς εξήγηση μετά την αποτυχία του νέου άλμπουμ

HerNews ka